Makan Shaklee Dapat Duit


Makan Vitamin Shaklee boleh dapat duit? Mesti susah nak percayakan? tapi memang cerita betul.. bukan saya buat cerita..

Baca 'screenshot' whatsapp kawan saya nie



Kawan saya nie, antara pengguna Shaklee yang suka amik peluang promo yang shaklee bagi. 

Sebabnya, bila grab promo buy 6 free 1 contohnya, ianya akan buat dirinya terus konsisten makan tanpa culas.. [bulan nie promo Ostematrix, so trus stok 7 bulan tue. 7 bulan xyah pk nak restok vitamin kalsium]

Dah beli.. dah bermodal, wajiblah manfaatkan. Dulu untuk dirinya, skang order skali utk anak (suami pun rasanya dia paksa makan) dan Shaklee kan gak opismatenya..

Dan yang paling saya rasa best sangat dengan kawan saya ini adalah, setiap bulan ada juga belikan emak dan abahnya vitamin Shaklee.. ehhh tak ramai anak yang nak sponsor vitamin kat mak abah tau.. benda baik tapi sering dipandang remeh..

Benda baikkan, mesti la sebaiknya beramai2..

Modal utk naiktaraf kesihatan.. nampak mahal tapi lebih mahal modal utk merawat kesakitan.. mencegah lebih baik dari mengubati kan.. 

Lagi best member nie excited, sebab ada dpt cash rebet Shaklee bagi 14hb nanti.. memang ini kelebihan yang ahli Shaklee akan dapat.. walau bukan berbisnes tapi belian untuk ahli keluarga sendiri pun boleh layak dapat bonus.

Jadi, jika anda adalah seorang yang dah lama makan vitamin Shaklee tapi masih belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee, saya cadangkan untuk anda mendaftar sebagai ahli. banyak manfaat dan kelebihan yang anda akan dapat..

Anda tidak pernah dioffer untuk menjadi ahli? haaa xpe.. saya offer anda hari ini.. saya bantu anda untuk menjadi ahli Shaklee.. Yuran keahlian RM69 sahaja.. hubungi saya untuk saya bantu anda yea..



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Kenapa Best Sangat Buat Bisnes Shaklee


Memula saya guna.. saya makan.. rasa best.. rasa kesannya.. 
so rasa patut sangat share dengan orang lain.. patut sangat utk bgtau kat orang lain.. 
yang produk Shaklee nie HEBAT.. 
dia punya best dan hebat tue sampai saya jadikan bisnes Shaklee nie sebagai kerjaya sepenuh masa.. 



Tak percaya??
Xpe.. ramai gak yang dah percaya.. 
Nak cuba percaya??
Order vitamin dengan saya, makan dan rasakan sendiri kesannya.. 


Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Performance Drink Shaklee Bantu Anda Elak Badan Terhidrasi Ketika Berpuasa

Air tenaga!




Orang main basikal jek boleh minum ke?
Ehh tak.. SEMUA ORANG boleh minum performance drink nie.

Nak tau tak?

Masuk bulan puasa nie, 
Ramai yang akan order performance drink nie..

Kenapa?

Performance Drink nie minuman elektrolit yang lengkap dengan campuran unik karbohidrat 

- Mencegah dehydration
- mengekalkan paras gula dalam darah
- memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat
- mengurangkan kehausan
- melembapkan kulit
- mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus magnesium dan choloride untuk mengimbangi air dalam tubuh
- membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal

Sesuai untuk siapa?

- mereka yang aktif bersukan
- mereka yang sedang berpuasa
- mereka yang sering tidur lewat malam
- mereka yang sering keletihan
- mereka yang tiada selera makan
- mereka yang terkena cerit berit
- mereka yang selalu sakit kepala
- mereka yang mempunyai paras gula rendah
- seisi keluarga termasuk anak2 pun boleh

ON DEMAND sangat sekarang
Pastikan anda memilikinya juga

Testimoni Performance Drink Shaklee

Mahu beli Performance Drink Ini? KLIK >> Performance Drink Shaklee


Anda mahu beli Set Ramadhan Shaklee ini?



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Set Menyusu Shaklee Bantu Ibu Menyusu Anak Sehingga 2 Tahun

[BERJAYA SUSUKAN ANAK SEHINGGA 2 TAHUN SELEPAS AMALKAN SUPPLEMEN SHAKLEE]
.

Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nur Farah Liza Ramli dan berumur 38 tahun. Saya menetap di Banting dan mempunyai 3 orang dan berkerja di bahagian Teknologi dan Maklumat.
.

Saya menghadapi masalah kekurangan susu ketika anak saya berumur 1 tahun 6 bulan. Pelbagai simptom-simptom dan gejala susu semakin menyusut telah saya hadapi. Rakan saya, Fatimah Azzahra Ismail, telah mencadangkan kepada saya supaya minum MealShakes dan ESP Shaklee secara konsisten. Beliau berasa simpati terhadap saya kerana saya berhasrat untuk menyusukan anak sehingga umur 2 tahun namun anak baru menjengah umur 1 tahun susu badan saya sudah menyusut.
.

Sya juga mendengar banyak pendapat dari ramai orang bahawa ESP Shaklee merupakan supplemen Shaklee yang sangat bagus untuk ibu yang sedang menyusukan anak. Saya mengamalkan 1 sudu Mealshakes dan 2 sudu ESP pada waktu pagi manakala pada waktu malam pula saya cuma mengambil 1 sudu ESP sahaja.
.

Selepas mengambil MealShakes dan ESP secara konsisten selama 6 bulan, saya lihat bayi saya selalu kenyang dan saya sendiri puas menyusukannya. Alhamdulillah, kini anak saya dapat menyusu badan sehingga 2 tahun.
.

Saranan saya kepada ibu-ibu yang mempunyai masalah seperti saya, ambillah MealShakes dan ESP secara konsisten. Saya berasa sangat gembira dan berbesar hati kerana menjumpai produk hebat Shaklee. Terima kasih Shaklee.


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Ostematrix - Pil Kalsium Terbaik

Dah malam-malam nie..
Maner yg nak tdo, boleh dah tdo.. awal pagi nanti nak bangun sahur mudah bangun..
Saya pun mcm biasa.. sebelum tdo mesti ambil 4 biji ostematrix nie.. 
untuk apa tau.. untuk bagi segar badan.. senang bangun pagi.. itu sebab tersurat..

Sebab tersiratnya adalah ostematrix ini adalah kalsium.. badan saya perlukan kalsium. Begitu juga badan anda.. lebih-lebih lagi kiter org perempuan yang menyusukan anak dan hamil..

Istimewanya ostematrix ini, anda susah temui pada suplemen kalsium yg banyak jual dipasaran. Kalsium akan mudah diserap oleh tulang hanya dengan adanya kandungan vitamin D di dalamnya. Ostematrix dari Shaklee ini sememangnya mengandungi khasiat Vitamin D sebagai pelengkap kalsium sekaligus memastikan jumlah kalsium yg diserap oleh tulang adalah maksimum. Cukup dengan 4 biji ostematrix sehari anda mendapat jumlah keperluan kalsium yg lengkap (sebiji 250mg).

Ostematrix dihasilkan dari mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati. Ostematrix merupakan calsium cirate iaitu kalsium yang larut dalam air dan tidak meninggalkan sisa pada buah pinggang sekaligus bagus utk mereka yang menghidapi batu karang.

Sangat-sangat rekemen kawan-kawan saya yg tengah hamil untuk consume ostematrix shaklee nie..
Dan sangat-sangat rekemen kawan-kawan saya yg tak suka minum susu supaya ambil ostematrix ini sebagai sumber kalsium utk lengkapkan nutrien dlm badan.



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Saiz Vitamin Shaklee Besar?

Seorang warga tua memberitahu saya, walaupun produk Shaklee ini bagus, tapi pil-pilnya bersaiz besar dan agak sukar untuk ditelan oleh orang tua sepertinya. Saya memberitahu bahawa sesungguhnya rangkaian produk Shaklee menyediakan prasarana untuk setiap lapisan umur dan situasi.
Kalau tak boleh nak telan pil, ada alternatif lain.
Di sini saya kongsikan antara cadangan pengambilan vitamin mengikut kesesuaian.
Bayi 0-2 tahun : Pemberian susu ibu adalah vital. Untuk membekalkan nutrient yang secukupnya, tidak memerlukan sebarang supplement, cukuplah si ibu yang mengambil set Breastfeeding dengan tambahan seperti Ostematrix, Omega dan Soy Protein. Insya-Allah air susu yang lebih bernutrisi untuk bayi anda.
2-4 tahun : Meal Shake, Omega.
4-12 tahun : Chewable Vita-C 100mg, Chewable Vita Lea, Meal Shake, Omega
12 tahun ke atas (pelajar) : Set A, Omega
Wanita dewasa : Set F, Set A, Set E
Ibu hamil : Set A, Soy Protein, Ostematrix, Omega
Ibu dalam pantang : Set D, Vita-E, Soy protein, Omega
Ibu menyusukan : Set B, Soy Protein, OStematrix, Omega
Lelaki dewasa : Set A, Vita-E
Mereka yang mengalami masalah menelan pil : Meal shake, Vivix, Nutriferon
Untuk imuniti : Nutriferon
Untuk antioksidan : Vivix
*senarai di atas cuma cadangan, untuk produk/vitamin yang lebih sesuai boleh consult terlebih dahulu, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Shaklee sebenarnya produk untuk seisi keluarga. Ia lebih menjimatkan berbanding produk-produk lain kerana:-
1) Hanya mengandungi vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh, bukan bahan-bahan penggalak lain seperti steroid dan sebagainya.
2) Sesuai diambil oleh seisi keluarga dan tiada bahan-bahan hanya khas untuk wanita/lelaki sahaja. Shaklee sesuai untuk semua, yang di atas itu cuma cadangan saja, ye la takkan nak makan semua sekali kan.
3) Mengandungi wide-range produk pemakanan untuk seisi keluarga.
Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Jerawat Hilang Selepas Amalkan Set Jerawat Shaklee

[KULIT MUKA PUTIH BERSERI DAN JERAWAT HILANG SELEPAS AMALKAN SET JERAWAT SHAKLEE]
.
Assalamualaikum, nama saya Liley Wane Bt. Anuar, berumur 28 tahun dan mempunyai seoarang anak. Saya mengalami masalah muka yang teruk iaitu kulit muka saya mengalamai jerawat bernanah. Sebelum ini saya menggunakan skin care jenama X. Semakin saya guna skin care tu makin pedih dan rasa panas muka. saya terlalu obses nak cepat muka licin tanpa jerawat sebelum nikah, beli skin care,tapi agak mengecewakan apabila muka jadi teruk dan jerawat bernanah timbul..malu oiii nak jumpa.orang..rasa nak menyorok jer kat umah.
.
Saya dah google cari penyelesaian,jumpa Shaklee,tapi tak beli lagi time tu sebab tarikh nikah dah dekat, jadi bersanding la dengan make up. Walaupun make up, jerawat still nampak. Teruk kan muka sampai nampak walaupun make up tebal :-D
.
Lepas nikah, makin teruk. Muka, nak berdepan dengan suami pun malu. Hampir 2 minggu lepas nikah, tak tahan dengan muka teruk, terus PM FB Puan Adilah Manaf, hasil survey sebelum nikah.
.
Beliau soal siasat dulu keadaan muka saya dan dia cadangkan B-Complex ,ESP, VIT C dan GLA COMPLEX, maka terbeli la Set Shaklee ni dan terus daftar ahli. 😀
.
Bermula la saya berShaklee, cara pemakanan memang Puan Adilah dan kak Aieda bagitau dan saya follow cara yang mereka cadangkan. Saya mengalami healing crysis pada awalnya berShaklee. Memang terasa nak demam.
.
Selepas beberapa minggu consume, Ya Allah syukur sangat-sangat, muka dah tak rasa panas dan pedih, jerawat pun makin surut hanya tinggal parut jer. Sejak berShaklee ni, syukur teramat sangat dapat kenal Shaklee, orang diluar sana tak payah nak bazirkan duit untuk cuba product lain, pilih la yang natural dan selamat, Shaklee teramat value for money. 
.
Memang tidak menyesal berShaklee malah rasa berbaloi sangat, saya ambil Set Jerawat tu tapi pakej lain jugak saya dapat, GLA dalam set tu asbab lepas consume Alhamdulillah saya positif hamil, bunting pelamin, hoyehhh memang nak baby awal. Oh ya, my resdung dah hilang boleh balun seafood tanpa was-was.
.
Semua pakej  (jerawat bernanah dah hilang,hamil, resdung) yang saya dapat daripada guna set jerawat tu, sesuai la dengan ayat, Shaklee ni memang value for money. Tidak mengharapkan pun muka macam artis Korea sebab saya memang dari dulu tak berapa nak cerah. Apa yang penting bebas daripada jerawat dan yang bestnya pakej berShaklee ni badan lebih sihat.
.

Saya mahu beli Set Jerawat Shaklee << KLIK

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai