Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Disember 2017

Year End Sale Shaklee.

Peminat Vivix seronok sangat bila dimaklumkan yang promosi bulan ini adalah Vivix. Lama sudah Shaklee tidak buat promosi seperti ini. Demi menghargai pengguna Shaklee, Vivix dipilih sebagai produk YESS.


1) Dapatkan 7 botol Vivix dengan harga 6 botol. (JIMAT RM475)

2) Diskaun 5% apabila membuat belian 2 botol Vivix (JIMAT RM47.50)

Apa lagi yang anda akan dapat pada bulan ini apabila membuat belian Vivix ; 

😎 Keahlian Shaklee PERCUMA (JIMAT RM68.90)

😎 Penghantaran Shaklee PERCUMA (JIMAT RM10.60)

😎 Rebet CASH (RM38 @ RM410)


Kenapa beli Vivix? Vivix nie apa?

Fungsi Utama Vivix Shaklee.
======================

✔ Membantu memperbaiki DNA yang rosak setiap hari akibat radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan.

✔ Vivix membantu melewatkan proses penuaan dan seterusnya membantu untuk awet muda

✔ Membantu memperbaiki tenaga sel. Tenaga sel akan berkurangan akibat proses penuaan dan fungsi sel-sel juga akan berkurangan. Vivix bertindak dengan membantu menguatkan sel –sel dalam tubuh badan.

✔ Ia juga membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin umur meningkat, kesihatan kita juga akan berkurangan dan mulalah badan akan ‘merasa’ sakit di ‘sana’ dan di ‘sini’, daya ingatan pun berkurangan maka Vivix membantu mengembalikan keremajaan kita dan badan akan lebih sihat seperti ‘orang muda’.


Set Menyusu Shaklee Juga Sesuai Untuk Suami

Dari dulu.
Dari awal kenal Shaklee.
Sampailah sekarang.
Set ini lah tak pernah berhenti ambil.

Sebabnya..
Walaupun namanya Set Ibu Menyusu,
Tapi manfaat set ini bukan sahaja untuk ibu menyusu.
Nama jek set ibu menyusu tapi semua orang pun boleh ambil.
Hatta jika ibu-ibu ambil set ini, suami pun boleh sama-sama consume vitamin dalam set ini.
Takdenya la kalau hasben ambil set menyusu nie suami akan ambil alih tugas menyusukan anak gara-gara keluar susu 🤣🤣🤣



Apa ada dalam set ibu menyusu nie yang saya tak tinggal sampai sekarang..

💦 BComplex - membantu memberikan tenaga, mengawal emosi, menukar makanan kepada tenaga.  Nampak kan, ianya bukan semata utk ibu-ibu tapi semua orang pun boleh ambil. Walaupun dah tak menyusukan anak, tapi perlu ambil utk tambah tenaga. Untuk B for beauty..

💦 Vitamin C - vitamin antioksidan. Vitamin imun booster. Untuk kesihatan yg lebih baik. Untuk kulit yg cantik.. Untuk hilangkan parut. Ibu menyusu yang ambil set ini membantu mendapatkan kesihatan yang baik utk diri juga anak yg disusukan.

💦 Vitalea - Iron. Semua orang perlukan nutrisi ibu. Ibu-ibu yanh ada masalah hb low ke.. ibu-ibu yang sentiasa craving benda manis2 ke baik ambil iron noe. Multivitamin.

💦 Alfalfa - milk booster. Tapi bukan semata milk booster malah ada 1001 manfaat alfalfa nie. Untuk masalah gout, membantu memberikan tenaga, hilangkan masalah bau badan. Detox..

💦 Ostematrix - sumber kalsium yang lengkap dengan magnesium dan vitamin d. Yang tak suka minum susu. Yang sembelit. Boleh ambol ostematrix

💦 ESP - minuman protin berasaskan soya. Melancarkan susu ibu. Membantu memberikan rasa kengang. Untuk masalah luka. Gastrik. Parut jerawat. Haaa boleh kirim saya.

Nampakkan, manfaat setiap vitamin bukan terhad kepada ibu menyusu jek. Malas boleh diambil oleh sesiapa sahaja.

Dan saya. Dari dulu smpai sekarang masih ambil set menyusu. Bersesuaian dengan keinginan dan nak jaga hati sponsor..


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Bukan Soya Biasa Tapi Ianya Adalah Minuman Protin Terbaik

Assalamualaikum.

Gembira betul hati bila tau bulan Oktober ini adalah bulan promosi ESP. Minuman protin yang paling disukai ramai.

Saya tak pasti anda tahu atau tidak, tapi saya nak bagi tahu yang ESP nie tak sama dengan air soya yang berada dipasaran luar sana. Dalam ESP nie ada protin yang dihasilkan dari soya yang terbaik. 

Mari saya cerita.

Protin ini adalah seperti blok yang membina tubuh kita, seperti batu bata yang membina rumah. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungai tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan. ESP ini adalah makanan yang lazat yang kaya dengan kalsium dan protin.

Saya kongsikan dulu malam ini info-info ringkas tentang ESP SHAKLEE.. OFFER ESP!







.
Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami? .
.
1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
.
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda .
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
.
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
.
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
.
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
.
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEEK KULIT WAJAH CERAH BERSERI

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.
.
Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya mula berkongsi botol Vivix dengan beliau.
.
Saya amalkan sekali dengan Sustained Release Vita-C dan Vitamin E Complex. Alhamdulillah, kulit saya nyata lebih moist dan tidak terlalu kering seperti dahulu. Tumit yang merekah teruk kini semakin halus dan mulus.
.
Lebih menyeronokkan, berat statik yang saya alami semakin menampakkan penurunan apabila lebih konsisten mengambil Vivix.
.
Tak sia-sia saya amalkan Vivix walaupun saya rasa saya sihat. InsyaAllah, saya mahu diri saya lebih sihat di hari-hari tua saya nanti, dan akan teruskan pengambilan suplemen yang terbaik.

Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai



Tarikh-tarikh Penting Bulan Zulhijjah

Terima kasih pada yang buat poster ni.

Hari ni dah boleh mula berpuasa sunat..

Walaupun kita tak pergi haji, sama-samalah kita rasai dan ambil berkat dengan jalankan ibadah sunat di sini.

Tarikh-tarikh Penting Bulan Zulhijjah

23-30 Ogos/ 1-8 Zulhijjah

- Mula Puasa Sunat

31 Ogos/ 9 Zulhijjah

- Puasa Sunat Arafah

1 September/ 10 Zulhijjah

- Aidil Adha

2-4 September/ 11-13 Zulhijjah

- Hari Tashrik (di haramkan berpuasa)

JANGAN Abaikan Kalsium

Ibu hamil dan menyusu, JANGAN ABAIKAN kalsium..

Kegagalan menggantikan kalsium yang diserap oleh bayi boleh menyebabkan ibu-ibu itu kehilangan gigi pada usia yang lebih muda daripada sepatutnya..

Mereka juga berisiko tinggi menghidap osteoporosis

Bila Wanita Marah..

#sharing

Info menarik yang boleh dijadikan panduan utk mengeratkan lagi hubungan suami isteri.. 

Tak semua lelaki paham wanita kan.. 🤣🤣


Sharing is caring.. 😍