Bukan Soya Biasa Tapi Ianya Adalah Minuman Protin Terbaik

Assalamualaikum.

Gembira betul hati bila tau bulan Oktober ini adalah bulan promosi ESP. Minuman protin yang paling disukai ramai.

Saya tak pasti anda tahu atau tidak, tapi saya nak bagi tahu yang ESP nie tak sama dengan air soya yang berada dipasaran luar sana. Dalam ESP nie ada protin yang dihasilkan dari soya yang terbaik. 

Mari saya cerita.

Protin ini adalah seperti blok yang membina tubuh kita, seperti batu bata yang membina rumah. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungai tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan. ESP ini adalah makanan yang lazat yang kaya dengan kalsium dan protin.

Saya kongsikan dulu malam ini info-info ringkas tentang ESP SHAKLEE.. OFFER ESP!







.
Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami? .
.
1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
.
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda .
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
.
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
.
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
.
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
.
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEEK KULIT WAJAH CERAH BERSERI

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.
.
Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya mula berkongsi botol Vivix dengan beliau.
.
Saya amalkan sekali dengan Sustained Release Vita-C dan Vitamin E Complex. Alhamdulillah, kulit saya nyata lebih moist dan tidak terlalu kering seperti dahulu. Tumit yang merekah teruk kini semakin halus dan mulus.
.
Lebih menyeronokkan, berat statik yang saya alami semakin menampakkan penurunan apabila lebih konsisten mengambil Vivix.
.
Tak sia-sia saya amalkan Vivix walaupun saya rasa saya sihat. InsyaAllah, saya mahu diri saya lebih sihat di hari-hari tua saya nanti, dan akan teruskan pengambilan suplemen yang terbaik.

Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 
 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai



Tarikh-tarikh Penting Bulan Zulhijjah

Terima kasih pada yang buat poster ni.

Hari ni dah boleh mula berpuasa sunat..

Walaupun kita tak pergi haji, sama-samalah kita rasai dan ambil berkat dengan jalankan ibadah sunat di sini.

Tarikh-tarikh Penting Bulan Zulhijjah

23-30 Ogos/ 1-8 Zulhijjah

- Mula Puasa Sunat

31 Ogos/ 9 Zulhijjah

- Puasa Sunat Arafah

1 September/ 10 Zulhijjah

- Aidil Adha

2-4 September/ 11-13 Zulhijjah

- Hari Tashrik (di haramkan berpuasa)

JANGAN Abaikan Kalsium

Ibu hamil dan menyusu, JANGAN ABAIKAN kalsium..

Kegagalan menggantikan kalsium yang diserap oleh bayi boleh menyebabkan ibu-ibu itu kehilangan gigi pada usia yang lebih muda daripada sepatutnya..

Mereka juga berisiko tinggi menghidap osteoporosis

Bila Wanita Marah..

#sharing

Info menarik yang boleh dijadikan panduan utk mengeratkan lagi hubungan suami isteri.. 

Tak semua lelaki paham wanita kan.. 🤣🤣


Sharing is caring.. 😍

Makan Shaklee Dapat Duit


Makan Vitamin Shaklee boleh dapat duit? Mesti susah nak percayakan? tapi memang cerita betul.. bukan saya buat cerita..

Baca 'screenshot' whatsapp kawan saya nie



Kawan saya nie, antara pengguna Shaklee yang suka amik peluang promo yang shaklee bagi. 

Sebabnya, bila grab promo buy 6 free 1 contohnya, ianya akan buat dirinya terus konsisten makan tanpa culas.. [bulan nie promo Ostematrix, so trus stok 7 bulan tue. 7 bulan xyah pk nak restok vitamin kalsium]

Dah beli.. dah bermodal, wajiblah manfaatkan. Dulu untuk dirinya, skang order skali utk anak (suami pun rasanya dia paksa makan) dan Shaklee kan gak opismatenya..

Dan yang paling saya rasa best sangat dengan kawan saya ini adalah, setiap bulan ada juga belikan emak dan abahnya vitamin Shaklee.. ehhh tak ramai anak yang nak sponsor vitamin kat mak abah tau.. benda baik tapi sering dipandang remeh..

Benda baikkan, mesti la sebaiknya beramai2..

Modal utk naiktaraf kesihatan.. nampak mahal tapi lebih mahal modal utk merawat kesakitan.. mencegah lebih baik dari mengubati kan.. 

Lagi best member nie excited, sebab ada dpt cash rebet Shaklee bagi 14hb nanti.. memang ini kelebihan yang ahli Shaklee akan dapat.. walau bukan berbisnes tapi belian untuk ahli keluarga sendiri pun boleh layak dapat bonus.

Jadi, jika anda adalah seorang yang dah lama makan vitamin Shaklee tapi masih belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee, saya cadangkan untuk anda mendaftar sebagai ahli. banyak manfaat dan kelebihan yang anda akan dapat..

Anda tidak pernah dioffer untuk menjadi ahli? haaa xpe.. saya offer anda hari ini.. saya bantu anda untuk menjadi ahli Shaklee.. Yuran keahlian RM69 sahaja.. hubungi saya untuk saya bantu anda yea..



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Kenapa Best Sangat Buat Bisnes Shaklee


Memula saya guna.. saya makan.. rasa best.. rasa kesannya.. 
so rasa patut sangat share dengan orang lain.. patut sangat utk bgtau kat orang lain.. 
yang produk Shaklee nie HEBAT.. 
dia punya best dan hebat tue sampai saya jadikan bisnes Shaklee nie sebagai kerjaya sepenuh masa.. 



Tak percaya??
Xpe.. ramai gak yang dah percaya.. 
Nak cuba percaya??
Order vitamin dengan saya, makan dan rasakan sendiri kesannya.. 


Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai