JANGAN Abaikan Kalsium

Ibu hamil dan menyusu, JANGAN ABAIKAN kalsium..

Kegagalan menggantikan kalsium yang diserap oleh bayi boleh menyebabkan ibu-ibu itu kehilangan gigi pada usia yang lebih muda daripada sepatutnya..

Mereka juga berisiko tinggi menghidap osteoporosis

Bila Wanita Marah..

#sharing

Info menarik yang boleh dijadikan panduan utk mengeratkan lagi hubungan suami isteri.. 

Tak semua lelaki paham wanita kan.. 🤣🤣


Sharing is caring.. 😍

Makan Shaklee Dapat Duit


Makan Vitamin Shaklee boleh dapat duit? Mesti susah nak percayakan? tapi memang cerita betul.. bukan saya buat cerita..

Baca 'screenshot' whatsapp kawan saya nie



Kawan saya nie, antara pengguna Shaklee yang suka amik peluang promo yang shaklee bagi. 

Sebabnya, bila grab promo buy 6 free 1 contohnya, ianya akan buat dirinya terus konsisten makan tanpa culas.. [bulan nie promo Ostematrix, so trus stok 7 bulan tue. 7 bulan xyah pk nak restok vitamin kalsium]

Dah beli.. dah bermodal, wajiblah manfaatkan. Dulu untuk dirinya, skang order skali utk anak (suami pun rasanya dia paksa makan) dan Shaklee kan gak opismatenya..

Dan yang paling saya rasa best sangat dengan kawan saya ini adalah, setiap bulan ada juga belikan emak dan abahnya vitamin Shaklee.. ehhh tak ramai anak yang nak sponsor vitamin kat mak abah tau.. benda baik tapi sering dipandang remeh..

Benda baikkan, mesti la sebaiknya beramai2..

Modal utk naiktaraf kesihatan.. nampak mahal tapi lebih mahal modal utk merawat kesakitan.. mencegah lebih baik dari mengubati kan.. 

Lagi best member nie excited, sebab ada dpt cash rebet Shaklee bagi 14hb nanti.. memang ini kelebihan yang ahli Shaklee akan dapat.. walau bukan berbisnes tapi belian untuk ahli keluarga sendiri pun boleh layak dapat bonus.

Jadi, jika anda adalah seorang yang dah lama makan vitamin Shaklee tapi masih belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee, saya cadangkan untuk anda mendaftar sebagai ahli. banyak manfaat dan kelebihan yang anda akan dapat..

Anda tidak pernah dioffer untuk menjadi ahli? haaa xpe.. saya offer anda hari ini.. saya bantu anda untuk menjadi ahli Shaklee.. Yuran keahlian RM69 sahaja.. hubungi saya untuk saya bantu anda yea..



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Kenapa Best Sangat Buat Bisnes Shaklee


Memula saya guna.. saya makan.. rasa best.. rasa kesannya.. 
so rasa patut sangat share dengan orang lain.. patut sangat utk bgtau kat orang lain.. 
yang produk Shaklee nie HEBAT.. 
dia punya best dan hebat tue sampai saya jadikan bisnes Shaklee nie sebagai kerjaya sepenuh masa.. 



Tak percaya??
Xpe.. ramai gak yang dah percaya.. 
Nak cuba percaya??
Order vitamin dengan saya, makan dan rasakan sendiri kesannya.. 


Mahu guna produk Shaklee?

Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Performance Drink Shaklee Bantu Anda Elak Badan Terhidrasi Ketika Berpuasa

Air tenaga!




Orang main basikal jek boleh minum ke?
Ehh tak.. SEMUA ORANG boleh minum performance drink nie.

Nak tau tak?

Masuk bulan puasa nie, 
Ramai yang akan order performance drink nie..

Kenapa?

Performance Drink nie minuman elektrolit yang lengkap dengan campuran unik karbohidrat 

- Mencegah dehydration
- mengekalkan paras gula dalam darah
- memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat
- mengurangkan kehausan
- melembapkan kulit
- mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus magnesium dan choloride untuk mengimbangi air dalam tubuh
- membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal

Sesuai untuk siapa?

- mereka yang aktif bersukan
- mereka yang sedang berpuasa
- mereka yang sering tidur lewat malam
- mereka yang sering keletihan
- mereka yang tiada selera makan
- mereka yang terkena cerit berit
- mereka yang selalu sakit kepala
- mereka yang mempunyai paras gula rendah
- seisi keluarga termasuk anak2 pun boleh

ON DEMAND sangat sekarang
Pastikan anda memilikinya juga

Testimoni Performance Drink Shaklee

Mahu beli Performance Drink Ini? KLIK >> Performance Drink Shaklee


Anda mahu beli Set Ramadhan Shaklee ini?



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai


Set Menyusu Shaklee Bantu Ibu Menyusu Anak Sehingga 2 Tahun

[BERJAYA SUSUKAN ANAK SEHINGGA 2 TAHUN SELEPAS AMALKAN SUPPLEMEN SHAKLEE]
.

Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nur Farah Liza Ramli dan berumur 38 tahun. Saya menetap di Banting dan mempunyai 3 orang dan berkerja di bahagian Teknologi dan Maklumat.
.

Saya menghadapi masalah kekurangan susu ketika anak saya berumur 1 tahun 6 bulan. Pelbagai simptom-simptom dan gejala susu semakin menyusut telah saya hadapi. Rakan saya, Fatimah Azzahra Ismail, telah mencadangkan kepada saya supaya minum MealShakes dan ESP Shaklee secara konsisten. Beliau berasa simpati terhadap saya kerana saya berhasrat untuk menyusukan anak sehingga umur 2 tahun namun anak baru menjengah umur 1 tahun susu badan saya sudah menyusut.
.

Sya juga mendengar banyak pendapat dari ramai orang bahawa ESP Shaklee merupakan supplemen Shaklee yang sangat bagus untuk ibu yang sedang menyusukan anak. Saya mengamalkan 1 sudu Mealshakes dan 2 sudu ESP pada waktu pagi manakala pada waktu malam pula saya cuma mengambil 1 sudu ESP sahaja.
.

Selepas mengambil MealShakes dan ESP secara konsisten selama 6 bulan, saya lihat bayi saya selalu kenyang dan saya sendiri puas menyusukannya. Alhamdulillah, kini anak saya dapat menyusu badan sehingga 2 tahun.
.

Saranan saya kepada ibu-ibu yang mempunyai masalah seperti saya, ambillah MealShakes dan ESP secara konsisten. Saya berasa sangat gembira dan berbesar hati kerana menjumpai produk hebat Shaklee. Terima kasih Shaklee.


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Ostematrix - Pil Kalsium Terbaik

Dah malam-malam nie..
Maner yg nak tdo, boleh dah tdo.. awal pagi nanti nak bangun sahur mudah bangun..
Saya pun mcm biasa.. sebelum tdo mesti ambil 4 biji ostematrix nie.. 
untuk apa tau.. untuk bagi segar badan.. senang bangun pagi.. itu sebab tersurat..

Sebab tersiratnya adalah ostematrix ini adalah kalsium.. badan saya perlukan kalsium. Begitu juga badan anda.. lebih-lebih lagi kiter org perempuan yang menyusukan anak dan hamil..

Istimewanya ostematrix ini, anda susah temui pada suplemen kalsium yg banyak jual dipasaran. Kalsium akan mudah diserap oleh tulang hanya dengan adanya kandungan vitamin D di dalamnya. Ostematrix dari Shaklee ini sememangnya mengandungi khasiat Vitamin D sebagai pelengkap kalsium sekaligus memastikan jumlah kalsium yg diserap oleh tulang adalah maksimum. Cukup dengan 4 biji ostematrix sehari anda mendapat jumlah keperluan kalsium yg lengkap (sebiji 250mg).

Ostematrix dihasilkan dari mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati. Ostematrix merupakan calsium cirate iaitu kalsium yang larut dalam air dan tidak meninggalkan sisa pada buah pinggang sekaligus bagus utk mereka yang menghidapi batu karang.

Sangat-sangat rekemen kawan-kawan saya yg tengah hamil untuk consume ostematrix shaklee nie..
Dan sangat-sangat rekemen kawan-kawan saya yg tak suka minum susu supaya ambil ostematrix ini sebagai sumber kalsium utk lengkapkan nutrien dlm badan.



Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 
Hubungi saya 😀

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai