Promosi Shaklee Mei Melengkapkan Set Ramadhan Shaklee Anda

Best sangat promosi Shaklee bulan Mei nie.

1) Beli 2 Meal Shake DISKAUN 10%

2) Beli 2 Performance Drink DISKAUN 10%

3) Beli 2 Cinch Shake Mix Vanilla DISKAUN 10%

4) Beli mana-mana 2 set promo di atas 👆 akan dapat PERCUMA beg eksklusif Shaklee.

Bulan lepas dah borong Esp untuk persediaan ramadhan kan, haaaa ngam la dengan promo mei nie. Mantop sangat gandingannya. Set ramadhan shaklee.

Nak grab promo mei ini, klik jek link di bawah ini.
http://nursalwa.wasap.my/




Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Vivix Malaysia Berbeza Setiap Negara

Beza VIVIX Malaysia dengan VIVIX negara lain. 



Fuhh kecoh sungguh duk tular pasal kandungan VIVIX. Kesian betul sebab yang bangkitkan isu tak tahu beza Vivix Malaysia dengan VIVIX negara lain.

Untuk pengetahuan, VIVIX ni bukan ada kat malaysia je. Tapi ada dijual di negara lain juga. Dan VIVIX di setiap negara tidak sama dari segi FORMULA dan CAMPURANnya 
(ada banyak kumpulan saintis untuk hasilkan product bergantung kepada negara) 

VIVIX Malaysia ada 4 bahan, Muscadine Grape Extract, European Elderberry Extract, Japanese Knotweed Extract and Purple Carrot Extract.

VIVIX US, ada anggur nama Vitis Venifera (anggur yang diguna buat wine). 

VIVIX Canada pula tiada muscodine grape. 

VIVIX di Shina ada campuran mushroom dan bahan active yang lain. 

Cara nak daftarkan VIVIX pun berbeza ikut negara, rules yang ada di sesebuah negara. 

VIVIX Malaysia kategori makanan. 
Di US didaftarkan bawah kategori Dietary Supplement.
Di Canada pula sebagai Antioxidant Solution. 

Aduhaiiii, buang masa je dok kecoh info yang salah. 
Satu hal lagi, kenapa nak malukan diri sendiri?
Nak tunjuk kebodohan diri sendiri? 

Bila tak tahu, dan tunjuk pula perkara yang tak tahu tu, malu tau. Malu sesangat.

Yang lebih menakutkan, fitnah yang dibuat sudah merata riti tersebar. Nak setel macam mana tu?


Ini pula sijil halal Shaklee. Gunakan tanpa was-was yea. Benda baik wajib di kongsi. Kami berniaga. Kami guna. Pastinya kami juga mencari sesuatu yang halal sebelum diguna dan dijual. 

Nak kenal produk Shaklee tapi nak study sendiri. Boleh ke www.shaklee.com.my.
Nak tanya saya pun boleh http://nursalwa.wasap.my/


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Sembelit Selepas Bersalin dan Ketika Berpantang

Sembelit selepas Bersalin / ketika berpantang
***********************************************


Sembelit kerap terjadi mungkin kerana takut luka episiotomi terbuka semasa membuang air besar atau sebab sakit kerana buasir yang bengkak. Untuk mengelakkan dari najis menjadi keras, amalkan memakan sayuran dan makanan berfiber tinggi semasa pantang dan minum sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Minum air secukupnya.. Dehidrasi dari kekurangan air sebab terlalu berpantang menyebabkan luka anda lambat baik dan air susu menjadi kurang..


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Lemak Yang Membantu Menurunkan Berat Badan

Bila sebut lemak sahaja pasti sudah terbayangkan, GEMUK. Betul tak? Betul ke nie ada lemak yang tidak menggemukkan? Macam susah jek nak percaya kan?


Dengan Shaklee, semua ada. Lemak yang tidak menggemukkan adalah asid lemak omega 3.

Kita semua dah tahu bahawa asid lemak omega 3 memberi pelbagai manfaat kesihatan kepada manusia, seperti meningkatkan peredaran darah, kesihatan otak dan menggalakkan kesihatan sendi. Tetapi adakah anda tahu, ia juga boleh membantu mengurangkan berat badan berlebihan apabila disertai dengan senaman yang berkala dan pemakanan yang seimbang. 

MENGAWAL ATUR TAHAP LEMAK BADAN YANG SIHAT.

Simpanan lemak yang berlebihan dalam badan merupakan salah satu faktor utama yang menyumbang kepada peningkatan berat badan. Kajian menunjukkan bahawa omega-3 dapat membantu kita tahap lemak badan yang sihat kerana ia ;

  • Meningkatkan kadar metabolik - kadar kalori badan yang anda bakar dalam sehari.
  • Meningkatkan kadar pembakaran lemak
  • Meningkatkan peredaran darah ke otot-otot badan ketika bersenam dan menambahkan keupayaan tubuh untuk membakar lebih 
  • Mengawal paras lemak yang sihat yang terkumpul dari pemakanan harian kita 
MENYEIMBANGKAN RASA KENYANG

Dua organ utama ghrelin dan leptin - berperanan mengawal rasa lapar dan kenyang. Gabungan diet yang seimbang dan pengambilan omega -3 didapati bermanfaat untuk mengawal atur 2 hormon ini dan ;
  • Meningkatkan rasa kenyang - anda berasa kenyang untuk satu tempoh yang lebih lama selepas makan
MENINGKATKAN PARAS INSULIN YANG SIHAT 

Insulin menukarkan karbohidrat di dalam makanan kepada tenaga. Oleh itu, tahap insulin yang sihat adalah penting untuk mengekalkan berat badan yang sihat dan omega - 3 dapat membantu dengan ;
  • Meningkatkan kepekaan insulin badan - semakin peka sel-sel badan terhadap insulin, semakin rendah kemungkinan makanan yang kita makan disimpan sebagai lemak.
MENGURANGKAN TEKANAN

Tekanan boleh menyumbang kepada peningkatan berat badan. Omega - 3 membantu memgawal atur tahap kortisol yang sihat, ia adalah hormon tekanan yang menyebabkan anda menyimpan lemak, bukannya membantu membakar kalori-kalori yang degil. 



Omega guard Shaklee sedang promo. Beli 3 DISKAUN 5%.
Promo berlangsung sepanjang Januari iaitu sehingga 31 Januari 2018.

Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Epo Terbaik dan Dijamin Selamat

Gla dipasaran luar dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO)


.
Gla Shaklee diekstrak dari BORAGE yang memgandungi lebih dari 2x ganda Gla dalam EPO..
.
BORAGE juga adalah 3x lebih dari segi biovailibiliti dan 3x lebih BERKESAN dari EPO
.
Shaklee mengekstrak Gla dari BORAGE yang ditanam secara organik dikawasan Saskatchewan
.
Setiap kapsul Gla Complex mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
.
Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yg dipatenkan. Bioavailibilitinya dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu
.
melambatkan menopaus
Menentang kanser
Memperbaiki inflamasi kulit
Menghalang komplikasi diabetis
Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan
Menghalang tekanan darah tinggi
Memperbaiki tekstur rambut
Mengawal selia estrogen dan testostren
.
.
Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Shaklee HALAL ke?

SHAKLEE TAKDE HALAL JAKIM

Ini adalah sijil halal Shaklee yang dikeluarkan oleh ISA, badan pengesah halal di US. Dia macam JAKIM la di Malaysia.

ISA ni diiktiraf oleh JAKIM. So, apa2 yang ISA kata halal, JAKIM iktiraf halal juga.




Kalau nak tau, ISA ni lagi ketat peraturannya.

Kat US pun ada orang Islam juga 😉

Gunakan Shaklee tanpa was-was.


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 


Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai

Orang Bina Badan Perlukan CoQTrol Plus

Abam-abam sado yang mahukan badan yang lebih sado perlu ambil CoqTrol-Plus Shaklee nie. 

Kenapa agaknya?



Jom baca perkongsiam cerita dari Master Naquib di bawah nie;

2nd day taking Coenzyme Q10. Lama dulu dah amalkan tapi terhenti sbb tunggu registration new formula. 
Waktu di Miri dulu ada wakil team bodybuilders yg cari. Sebabnya CoQ10 ni utk bantu energize otot2 yg kerja keras exercise. Ibarat bateri kpd sel otot tu. 
I’m not taking up bodybuilding, cuma ikut saranan jaga bekalan CoQ10 dlm badan. Diketahui dengan meningkat usia, badan tidak lagi mampu bina cukup CoQ10 yg diperlukan. Jangan nampak otot di lengan saja sampai lupa otot yg paling kuat bekerja 24jam tak berhenti.



Pengambilan CoQTrol Plus ini sebiji sehari sahaja selepas makan. Lambakan pelbagai produk di luar sana dengan pelbagai jaminan testimoni yang mengasyikan, anda perlu berhati-hati. Tetapi dengan produk Shaklee jaminan terbaik dan selamat untuk anda. Sayang badan sayang nyawa. 

Lagi cerita dan info tentang CoQTrol Plus klik sini --> CoQTrol Plus


Mahu guna produk Shaklee?
Mahu tambah pendapatan dengan bisnes Shaklee yang mudah ini? 

Hubungi saya 

 Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor 
[ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com
♥ FB Page : Kedai Vitamin Skudai