..: Day 27- Why are you doing this 30 day challenge? :..

knapa saya wat cabaran nie..
sbb itu akak cantik lagi baik iaitu kak hadha yg suruh..
saya teruja n semangat nak wat cabaran nie sbb blog saya masih baru..
dengan adernya cabaran nie, pehhh berderet2 entry yg saya wat..
seronok ar wat cabaran nie.. dlm masa yg sama, dpt blaja mcm2 dlm dunia blogger nie..
nie 30ari punya cabaran , klau pasnie ader cabaran 60ari ke, nak gak saya try.. hahaha
berterima kasih sgt pada kak hadha..

Comments

Hadhatina Mkb said…
i love you salwa.. perghh! harini baru dapat jenjalan blog korang lelama.. husband akak cuti ni, boleh tgkkan anak dara dia yg suka menyibuk ni :)
Nur Salwa said…
love u too kak hadha.. hehehehe ooh cuti.. tue yg jadi superdad tue heh.. bg peluang kat mak nak ngadap laptop lelama ckit kan..

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca

18sx : Tips dan Petua Menjaga Aset Berharga - Payudara