..: saya bangga :..

picca from en.google
saya suka..
xsangka dengan mengupload pic ebm saya leh wat org teruja dengan penyusuan susu ibu..
saya bangga.. saya bangga dan sangat menyokong pada kawan2 saya yg teringin menyusukan anak mereka dengan susu ibu walaupun mereka belum lagi berkahwin..
xper.. xmenjadi kesalahan klau mereka punya keinginan sebegitu.. sekurang-kurangnya dari sekarang diorang da bleh cari dan kumpul ilmu penyusuan susu ibu nie.. bila da ader anak nanti pasti senang..


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1688732908181&set=a.1528367379143.2070888.1533475806


Added December 2 ·  · 


    • Hidayah Sapawi salwa..aku tak kawen lagi. tapi seromok tengok and dengar cite ko. kalau dah kawen and ade baby nanti, aku berguru dengan ko ok. even sekarang pon dah plan nak bf je anak.. haha
      December 14 at 8:57pm · 

    • Nur Salwa Wahhhh bagus2.. Itu ar tujuan aku share cter n pic susu ibu nie.. Opismate aku yg msh bujang pun suka dgr aku cter n xsbr nak bf anak diorng.. Bagus ar ko da plan awl.. Klau rajin, kumpul ilmu bf dr skang pun ok.. Senang nnt.. Hehehe
      December 14 at 9:01pm · 

    • Hidayah Sapawi hehehe. ade ke web yg aku boleh baca pasal ni kat manE2?
      December 14 at 9:01pm · 

    • Nur Salwa Ader byk antaranya, Susuibu.com.. Nak jd ahli dr skang pun ok.. Bl rajin masuk situ, byk topik bleh cr n nnt mesti jupe blog2 ibu yg bf.. Hehe
      December 14 at 9:05pm · 

2 comments:

mamaqaireen said...

bagus tu..niat kita bukan nk menunjuk2..betul tak.

tp sekurang2nye, bila org tgk..so diorng pun b'semangat nk beri susuibu juga..

cayalah..yeh! ^_^

nursalwa said...

ahahahah kannn seronok kan.. hehehe