..: saya banyak hutang :..

opssss jgn salah phm yea...
hutang saya nie bkn hutang duit yea..
hehehe saya byk berhutang n3 ngan kak hadha..
huhuhuhu ader lima hutang yg saya perlu jelaskan..
saya perlu sgt2 dan akan cuba untuk melunaskan hutang itu sebelum ia bertambah dan trus bertambah..
nasib baik ar kak hadha xder kenakan aper2 'bunga' untuk n3 yg tertunggak.. hehehe

mmg keje kat opis nie byk sangat..
sempat buka blog dan baca sesikit jerk.. nak mengarang2 ayat mmg memerlukan masa yg byk.. so xsempat nak kuarkan aper2 n3.
biasanya bl xsempat wat kat opis (curi masa ckit BW) saya akan sambung dirumah.. tp hujung minggu nie busy gak.. keluarga mertua dari Sabah datang.. so berjalan jerk hujung minggu kelmarin.. bl xberjalan, duk umah wat aper2 keje yg patut ar.. xkan mertua ader kat umah, saya nak ngadap laptop kot.. agak2 ar kan.. hehehe

lagi satu yg wat saya sangkak untuk menjawap soalan harian tue ialah.. dari ke hari saya asyik terlupa saje nak bawak data cabel saya.. hahahaha sebenarnya itu ar alasan utama saya.. soalan yg ke enam belas tue kan mtk gambo.. gambo semua dlm phone.. hehehe ari nie pun saya masih lupa nak bawak data cabel tue.. arghhh sangat tension ok! nak sgt bawak cable tue tapi lupa plak... gerammmmmm!!!
macam xbest plak nak langkah2 soalan.. so kena jek ar tunggu saya ingat utk bawak data cable tue.. huhu

saya menaip ari nie pun kebetulan sistem xbleh guna ari nie..
so agak relax ckit.. relax ke makin melambak keje ada ar bl sehari keje xjln..
gian sebenarnya nak menaip.. rasa lain plak bl tgk blog xder n3 terbaru yg nak dibaca.. xder ar mengharap org lain baca, sendiri tgk pun rasa boring bl sama jerk setiap ari.. hehehehe

saya kata : moga ingatan saya ok ar utk mengingat supaya bawak data cabel tue..

2 comments:

noor said...

salam
tahniah..untuk lucky draw

nursalwa said...

wahhh dpt ke... saya suka.. trima kasih..