Ceramah Keselamatan & Mempertahankan Diri ; Selamatkan Diri Anda

alhamdulillah selesai sudah program yang dirancang
hampir sebulan gak kami bersiap bagi menjayakan program nie
kemuncaknya dua minggu sebelum majlis, kami mmg busy
banyak keje hakiki yang tergendala.. huhuhu smpai nak update blog pun xsempat gak..
ekceli.. Ceramah Keselamatan & Mempertahankan Diri ini anjuran Biro Helwa Kelab Sukan Ibu Pejabat JKR Johor.. program nie adalah program pertama bagi sesi 2011-2012 biro helwa.. dan program nie juga adalah dibawah tanggungajawab saya selain dibantu oleh ajk biro helwa yang lain.. 
program ini mendapat kerjasama dari pihak IPD Nusajaya dan saya yang pertama kali berurusan dengan pegawai² polis memang pengalaman yg best ar.. 
selalu kan bl nampak polis wat roadblock kan takut xtentu pasal walhal xder salah aper pun.. hehee
entry nie saya xnak bcter panjang
nak tayang gambo sepanjang majlis, blum dpt lg gambonya dr juruphoto.. hehe
ape yg saya dapat share skang nie, aksi anggota polis dari T-Baton yang sempat saya rakam menggunakan BlackBery saya
hehehe

video

berdiri bulu roma tengok aksi mereka..
kalau dah perempuan yg tgk aksi tue, mmg dewan tue bergema dengan jeritan ajer ar.. 
hehehe
ok.. nnt saya sambung lagi cter pasal program nie yea bl da dapat gambo..

yg nie gambo dr BB saya

 alamak.. muka saya nampak bulat... arggghh tidakkkk.
encik² polis dan para penonton tgh tgk aksi T-Baton

terima kasih kepada Puan Pengerusi serta ajk Biro Helwa dalam membantu saya menjayakan program ini.. next program saya bantu anda pula.. hehehe
aper yang penting...
KERJASAMA!!!!

___________________________________________


Anda bagaimana? Berminat untuk mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan Trial Pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan FREE DELIVERY serta FREE GIFT. Boleh email pesanan dan pertanyaan di honeywawa85@gmail.com atau sms 012-7111260

No comments: