..: dapat gak akhirnya :..

seperti yg saya cter ari tue
skang nak sambung cter 
barang aper yg saya g kutip kat pejabat pos

bukti memang saya betul² g pejabat pos yg jauh dari opis
dan barangnya ialah

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
tadaaaaaaaaa
hadiah dari karangkraf

xsabo
kat dalam kete da buka sampul tue
isinya ini

uiksss beg pink kaler yg berkepak²
hehehe

isi dalam beg tue
ader surat dengan sedikit ucapan tahniah
baucer RM10 fabulous mom
bra menyusu dari fabulous mom jugak
walaupun saguhati meriah gak hadiahnya
klau dapat no satu mesti lagi lagi meriah hadiahnya kannn
hehehe

opssss lupa nak bagitau
saya join contest majalah PA & MA
anta picca sedang menyusukan anak 
saya pemenang nak gak guna ayat pemenang tue saguhati untuk bulan Oktober 2010
klau ader yg simpan majalah pama bulan Oktober 2010 bleh ar tgk aksi saya 
hehehehehe
lama tau nak dapat hadiah nie
saya ingatkan xdpt
siap anta email tanya kat diorang maner hadiah saya
hehehehe rupanya memang amik masa gak utk dapat hadiah nie
yea ar mungkin pihak karangkraf kena tunggu hadiah dari pihak fabulous mom then baru proses penghantaran hadiah kepada peserta kan
orang xpenah menang contest tue yg mcm jakun ckit
pasni klau ader menang lagi sabar jek ar tunggu hadiah
hehehehe

2 comments:

shi3la said...

wahh tahniah,saguhati pon meriah jugak hadiahnyer..sy ader langgan pama,kang balik nak tgk yg bulan okt nyer..:)

nursalwa said...

hehehe terima kasih.. alamak ader gak erk yg nak tgk.. malu saya..