..: kaler susu saya ari nie :..

baru siap wat projek sesi pagi
sangat suka dengan kaler hasil tenusu ari nie
hehehe
selalu pun lebih kurang macam nie gak kalernya
tapi ari nie minat benor tengok kalernya
hijau² kuning kelemakan
lemak berkrim disukai ramai oleh muhammad ziqri

nie ar hasil saya baru jap tadi
hehehe
sebab aper jadi lemak berkrim macam tue
sebab 'mereka' ini ar
lebih kurang sejam sebelum mengepam tadi
saya telan dua biji alfalfa dan sebiji b-complex
sebelum g keje tadi pun saya sempat gak meneguk susu sejuk + ESP


Comments

@e_da said…
oo sebab tu la susu jd color tu ya,.... teruskan bf.. hihi
Fieza79 said…
wahhh bagus2 susu yg berkualiti...cayok2 terus kan..
Mommy Icha said…
memang disukai ramai :)
Arissa Zoela said…
hehhee....sukeeeeeeeeeeeeeeee...
nursalwa said…
eda : insyaAllah akan tetap diteruskan
nursalwa said…
kak fieza : chaiyokkkk! hehehe
nursalwa said…
kak hadha : i loikeeee
nursalwa said…
kak rin : saya pun sukaaaa hehehe
Anonymous said…
mmg alfafa memekatkan susu n cepat baby kenyang.set bf shaklee mmg baguskan?pakai manual aventpun dapat banyak.sempai guna avent 10bulan.banyak gak tuh jasanya=)tapi pastu tukr ke madela elektrik swing.n 2nd bby nak beli double plak=)
nursalwa said…
kak hezrina : salwa pun teringin gak nak pkai medela tue.. tp masih sayang ngan avent tue.. banyak jasanya.. hehe

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca

Apa kata PAKAR Tentang Ibu Menyusu Yang Makan Suplemen?