..: kaler susu saya ari nie :..

baru siap wat projek sesi pagi
sangat suka dengan kaler hasil tenusu ari nie
hehehe
selalu pun lebih kurang macam nie gak kalernya
tapi ari nie minat benor tengok kalernya
hijau² kuning kelemakan
lemak berkrim disukai ramai oleh muhammad ziqri

nie ar hasil saya baru jap tadi
hehehe
sebab aper jadi lemak berkrim macam tue
sebab 'mereka' ini ar
lebih kurang sejam sebelum mengepam tadi
saya telan dua biji alfalfa dan sebiji b-complex
sebelum g keje tadi pun saya sempat gak meneguk susu sejuk + ESP


10 comments:

@e_da said...

oo sebab tu la susu jd color tu ya,.... teruskan bf.. hihi

Fieza79 said...

wahhh bagus2 susu yg berkualiti...cayok2 terus kan..

Mommy Icha said...

memang disukai ramai :)

Arissa Zoela said...

hehhee....sukeeeeeeeeeeeeeeee...

nursalwa said...

eda : insyaAllah akan tetap diteruskan

nursalwa said...

kak fieza : chaiyokkkk! hehehe

nursalwa said...

kak hadha : i loikeeee

nursalwa said...

kak rin : saya pun sukaaaa hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg alfafa memekatkan susu n cepat baby kenyang.set bf shaklee mmg baguskan?pakai manual aventpun dapat banyak.sempai guna avent 10bulan.banyak gak tuh jasanya=)tapi pastu tukr ke madela elektrik swing.n 2nd bby nak beli double plak=)

nursalwa said...

kak hezrina : salwa pun teringin gak nak pkai medela tue.. tp masih sayang ngan avent tue.. banyak jasanya.. hehe