..: saya ada, anda ada? :..

hehehe 
nampak x aper yg saya ader
sticker ' I LOVE BREASTFEEDING'
kawan² ader x..
klau blum ader bleh dapatkan di arryrozy.blogspot.com
baru semalam sampai sticker nie
balik umah terus minta en.suami tampalkan
saya beli dua
memula ingat satu untuk kete saya, satu lagi utk kete en.suami
tapi xnak ar
saya nak guna dua² sticker tue
hehehe

 satu kat belakang

satu kat depan
naper saya tampal depan belakang
sebab
depan saya sendiri nak tengok
bangga tue
then belakang plak sajer nak kasi tayang kat kete belakang
hehehehe

zoom ckit..
yg kaler pink tue sticker bf gak saya beli dari duniasusuibu.com
xlama lagi tambah lagi satu sticker bf
xlama lagi sampai ar tue
hehehehehee

8 comments:

juelee said...

wah nak beli jugak la gini.. kite supot BF..

wan nurul hezrina abd halim said...

wah nak oda gak dr sifu mummy tuh.harlindahalim=)tq for info..mmg kena lekatkan kat keta=)

mamaqaireen said...

nak juga!!tp "geram" dgn hubby tau..sy ada ckp ngan dia,sy nk tampal sticker tu dkt kereta..ialah mana tau kalau g mana2 boleh jumpa kwn bru yg bf gak..dia boleh ckp.."nnt kalau sy yg bawa kereta,org ingat sy yg suka fb" huh!SABAR JELAH..(sori agak lucah ye)

mamaqaireen said...

nak juga!!tp "geram" dgn hubby tau..sy ada ckp ngan dia,sy nk tampal sticker tu dkt kereta..ialah mana tau kalau g mana2 boleh jumpa kwn bru yg bf gak..dia boleh ckp.."nnt kalau sy yg bawa kereta,org ingat sy yg suka fb" huh!SABAR JELAH..(sori agak lucah ye)

nursalwa said...

juelee : beli jgn xbeli.. hehehehe
love breastfeeding!!!

nursalwa said...

kak hezrina : ode kak jgn xode.. hehe

nursalwa said...

mamaqaireen : hehehe husband saya pun kata mcm tue gak.. sbb tue saya tampal jek ar dua2 kat kete saya.. memang saya nak wat mcm tue gak..

hehehehe fb ke bf?
bf saya suka.. fb pun saya suka..

mamaqaireen said...

eh..sy nk tulis fb..tertulis fb pulak..kekekke..tp sy ada 1 ketera je..mcmn?? :((