..: sejarah saya bersama SHAKLEE :..

as salam kawan-kawan


saya mengenali SHAKLEE  sudah lama.. ketika saya muda dulu skang masih muda gak saya pernah membeli SHAKLEE melalui 'seseorang' yg menjualnya di opis saya.. saya rasa ketika itu belum diperkenalkan lagi set trial pack nie, jadi saya membeli full pack. tapi sayangnya.. saya kekurangan info dan bimbingan..  dengan full pack yg saya beli tue, hanya berapa kali jek saya makan.. lepas tue saya stop.. saya simpan jek set shaklee tue.. lama² saya buang.. ohhhhh klau difikirkan kembali ruginya saya membuat 'emas' itu..


sekarang saya adalah seorang ibu.. sebagai seorang ibu yang menyusukan anak, saya memerlukan banyak info berkaitan.. saya rajin  wat blogwalking mengorek² ilmu penyusuan.. sehingga ar saya smpai ke satu blog nie.. hampir setiap hari saya menjadi pembaca senyap blog beliau.. dari ilmu penyusuan hingga berminat utk membaca info dan testimoni SHAKLEE.. 


saya menghantar email kepada beliau dan respon yg diberikan memang cepat.. soalan yg saya berikan dapat beliau jawap dengan jelas dan penuh info.. selepas mendapat sedikit info dari beliau saya setuju untuk mencuba set B.. niat saya hanya satu ketika itu, saya ingin mencari makanan tambahan yg dapat memberi banyak kebaikan kepada saya dan dalam masa yg sama anak  saya mendapat kebaikan juga melalui susu ibu yg saya bekalkan..


mula mengambil shaklee pada bulan ogos.. banyak perubahan ketara yg saya rasa pada diri serta anak saya.. of coz anak saya dapat rasa juga sebab anak saya bayi susu ibu.. saya terus menyambung dengan membeli full pack.. sehingga kini sudah dua kali saya membeli set B full pack dengan beliau.. dengan kebaikan dan kelebihan yg saya rasakan sekarang, saya ingin berkongsi bersama yang lain terutamanya ibu² yg menyusukan anak tentang kelebihan SHAKLEE ini..


beliau yg dimaksudkan ialah kak hadha pengasas blog  The Supermoms Blog.. saya rasa bertuah dapat mengenali beliau.. banyak perkara saya dapat belajar dari beliau.. bukan itu sahaja, saya dapat tambah ramai kenalan dengan erti kata lain dapat kenal ramai kakak² yg tidak lokek utk berkongsi ilmu.. terima kasih kak hadha.. LOVE U n LOVE semua kakak² yg akan saya kenal dengan lebih rapat lagi.. hehehe diri ini terasa muda bler dapat ramai kakak².. perasaan btul  ar cik puan salwa nie.. 

Comments

Hadhatina Mkb said…
kamu memang muda wahai adikku .. suamimu itu juga memang muda .. kan akak kata, macam budak u jek dua2nya? hihi

thx salwa. sayang salwa juga.. betul2 rasa dihargai :)

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca