Bermakna walaupun setitis..

ari nie saya menghadiri Taklimat Pengurusan Kewangan Berhemah sebagai Gaya Hidup
penceramah dari Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK)
" saya bukan ah long tp nak tolong "
hehehe btul ke dialog iklan tue..
tempat taklimat tue dekat bangunan sebelah jek
kami g jalan kaki ramai²

entry nie saya bukan nak cter pasal taklimat tadi
tapi dek kerana menghadiri taklimat tue
aktiviti mengepam saya tergendala
huhuhu
keras cik b saya
dekat kul satu setengah gak saya baru sampai opis

naik jek opis, duk relax jap hilang kan penat
pastu solat then trus mulakan projek ngepam
pehhhhhhh memang lega bila dapat ngepam tue kan
kebiasaannya bila saya lambat ngepam
pasti bl tgh pam b kanan, b kiri akan terasa let down reflex (LDR) dan akan menitik² susu
dulu saya tekap ngan tuala jek
tapi sebab baru² nie saya ader baca blog pn.farah aka owner sarakids
entry beliau 'Rahsia stock susu banyak'..
so tadi saya praktikkan antara cara² beliau


alamak gelap plak
almaklum ar.. wat projek di bilik fail
dan sebab saya lari dari time, mengepam time orang nak solat saya kena ar wat projek di sebalik almari fail
saya xder milk collecter 
so saya tadah titisan susu tue dengan tutup botol
hehehehe
banyak gak tau
memang tiap titisan tue bermakna sangat
rugi betul sebelum nie saya tekap pkai tuala
titisan susu tue agak cair sbb itu adalah susu foremilk
foremilk adalah susu yang tinggi kandungan air, rendah protein dan rendah lemak
susu inilah air yang menghilangkan dahaga anak kiter 


view di tempat terang selepas selesai sessi mengepam


dah siap da projek saya
alhamdulillah rezki Allah untuk anak bujang saya
macam tak percaya
lagi dua hari anak bujang saya akan berumur setahun 
insyaAllah
lagi dua hari gak saya akan menggengam ijazah penyusuan susu ibu
saya bangga!

___________________________________________________

Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan.  (^_^)

6 comments:

IEZA said...

Susu Ibu memang elok..banyak khasiatnya...tak cam susu biasa..Akak pun bagi susu badan untuk anak2 Akak..

Hernee Nazir said...

congrats dh nk dpt degree..chaiyok2 4 the next level.. master! yeahhhh :)

So Shy Lady said...

wah tahniah....bila konvo nye?

heheh ;P

nursalwa said...

ieza : tahniah utk akak..

nursalwa said...

hernee : yeahhh insyaallah

nursalwa said...

so shy ladu : esok kak salwa konvo.. hehehehehe potong kek ngan anak..