DEMO : Bagaimana Lecithin membantu dalam penurunan berat badan?

ader dua orang opismate saya yg sedang mengamalkan lecithin .. dalam masa seminggu mmg mereka berpuas ati dengan tindak balas lecithin nie.. so ari nie saya nak tunjuk demo lecithin bekerja.. hehehe

kredit * kak N

Jika customer datang ke rumah...memang senang nak tunjuk demo Lecithin dan bagaimana ianya berfungsi. Namun untuk tidak menghampakan mereka yang tidak dapat datang ke rumah...inilah gambar yang ibu snap untuk tatapan semua.

Mula-mula, ibu tuangkan minyak ke dalam gelas yang berisi air. Seperti yang kita sedia maklum bahawa minyak mempunyai ketumpatan yang lebih rendah dan ia sama sekali tidak akan larut di dalam air.Pandangan dari sudut sedikit jauh.
Ibu cuba kacaukan minyak tersebut dengan air namun hasilnya molekul minyak akan tetap bersatu semula.Kemudian, ibu pecahkan 2 biji Lecithin di dalam gelas tersebut.Setelah dikacau, inilah hasilnya.
Molekul minyak kelihatan terurai.
Apabila keadaan ini berlaku, minyak atau lemak di dalam tubuh lebih mudah disingkirkan. Ini baru dengan 2 biji Lecithin. 

Lecitihin sangat membantu dalam program pengurangan berat badan kerana sifatnya yang boleh memecahkan lemak. Namun kita perlu pastikan kita mengambil fiber dalam  diet menu harian agar proses pembuangan lebih lancar.
Lecithin selamat diambil oleh ibu yang sedang menyusukan anak dan mereka yang khuatir dengan masalah kolestrol.
Jika anda adalah antara golongan yang prihatin dengan kesihatan anda..buatlah pesanan sekarang!


___________________________________________________

Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan. (^_^)


Comments

tgh survey2 juga benda alah ni..he e he...sekali salwa dah kuarkan pulak sal statement ni...bagus2...
Nur Salwa said…
hehehehe kebetulan plak kan..

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca