Kelebihan alfalfa bukan sekadar milk booster

Untuk pengetahuan semua Alfalfa shaklee boleh didapati dalam setiap set yg kami sediakan.
jom kite check apa fungsi ALFALFA dalam setiap  pek ni:

Set B ~ alfalfa sebagai milk booster (menambah dan memekatkan susu)
Set E (set B with oste)~ as milk booster..juga membantu system penghadaman berfungsi dgn baik (mudah lawas)..
Set G ~ mengurangkan simptom2 resdung..
SET F ~ rahsia keintiman wanita membantu dlm hubungan suami isteri..
...cuma kandungan alfalfa berbeza untuk setiap pek..bergantung pada masalah kesihatan

Sekilas fakta  dan kelebihan Alfalfa Shaklee:

Merupakan suatu Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam 1950-an. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil,bioflavonoid,pelbagai mineral dan vitamin.Tidak mengandungi fungisid,bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.

..dan di bwh ni sebahagian dari testimoni pengguna2 kami yg sangat suker dgn ALFAFA

" Alhamdulillah susu mula pekat walau belum nampak peningkatan yang mendadak. Namun saya notice , resdung saya mula berkurang. Sejak makan vitamin ni, anak saya kurang keluar ruam akibat eczema nya. memang puashati la...insyaAllah next week saya order fullpack punye ya." - Puan Izza Kuantan, YM

" Saya dah lama tahu pasal Shaklee sebenarnya cuma tak tahu ianya bagus untuk menyusu. Sejak baca post Norita pasal Alfalfa boleh kurangkan masalah allergic, saya upkan intake alfalfa dari 2-4 biji...alhamdulillah kalau makan seafood tu tak la naik gatal2 kat kaki. Thanks yer sebab suka berkongsi...teruskan menulis. " - Puan Elya Perak, YM
"I memang terasa bila makan Alfalfa ...especially kalau allergic terlebih makan seafoodtak jadi macam dulu2.I just amik lebih Alfalfa. memang beza lah. " - Puan Kay Shah Alam, teleconversation

Alhamdulillah .. sejak makan SET B, terutamanya Alfalfa, Aida mampu mencapai sehingga 30 oz sehari! Marvellous kan? ~Aida

" syukur alhamdulillah...tadi lepas makan tengahari akak telan 2 biji alfalfa dan setelah cakap dengan N , feel akak ok balik dan akak try think positif bahawa menstrual takkan dropkan susu akak.... dan walaupun akak belum makan b complex... syukur ... really work it..... back to normal. Pukul 2 tadi dapat 7oz. Betullah cakap N... mood yang ok , positif minda dan boost dengan alfalfa really help me.. . gembira sangat ni... So, lepas ni akak tak worry lagi bila menstrual tambah2 dah tak kena senggugut lepas makan vitamin Shaklee." - Kak Nadia via SMS

“Owh by the way… Zai penghidap sinus (pg2 mesti bersin..) Tp lately dh ok sgt2 pg2 x bersin la.. x lah sesensitif dl… selain boost susu, overall mmg rasa sihat & mood baik (stress free)… suka sgt2 lah!!!! =)..Sebelum amik Shaklee.. zai dh survey harga supplement kat guardian tu…4 me, shaklee yg terbaik & memberi hasil.. slalu amik vitamin… (Saya supplement freak) “ ~Zai
Alfalfa(S)~330biji;Alfalfa(L)~700biji
kredit kak cery 



Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan.(^_^)


No comments: