n u t r i f e r o n - the powerful immune booster for youapa itu NutriFeron?

suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. ia lebih ketara berkesan ke atas mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang kronik seperti kencing manis, kanser, asthma, dan banyak lagi. 

siapa yang memerlukan NutriFeron ini?

  • individu yang rendah sistem imun.
  • individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
  • individu yang apabila sakit (demam), demamnya melarat melebihi seminggu.
  • ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.


macam mana NutriFeron berfungsi?
What Interferon is and How it Works

The immune system serves as your body's natural shield against infection. A wondrously complex and multi-layered system, it was designed to protect you from potential invaders, including viruses, bacteria, and allergens. Your immune system is also able to recognize dangerous changes in your cells and destroy these potential pre-cancerous cells. Part of this protection includes the production of interferon.

Interferon is activated by the immune system when a virus attacks a cellInterferon serves two important functions. It signals neighboring cells and triggers their resistance mechanisms, and itactivates other immune cells that kill invading pathogens. Interferon is essential to the immune system and helps protect us from the daily exposure to millions of germs that can lead to serious infection.
source : http://naturalinterferon.com/
apa beza vitamin yang kita biasa ambil dengan NutriFeron?

  • vitamin adalah lebih ditujukan kepada mereka yang sihat dan mereka yang baru pulih dari sakit untuk mengelakkan daripada mendapat sakit,MANAKALA
  • nutriferon lebih spesifik untuk meningkatkan imune system mereka yang bermasalah dalam kesihatan


testimoni NutriFeron (source : anakkuwiraku.blogspot.com)
Saya mengenali seorang teman ini melalui dunia blog juga. Beliau meminta konsultasi mengenai penyakit yang beliau hadapi. Beliau mengidap resdung, maka kesannya wajahnya berjerawat dan mempunyai masalah kudis berair di kaki beliau. Beliau terpaksa memakai stokin ke pejabat bagi memastikan kakinya tidak kelihatan sakit yang ketara. Banyak produk yang telah beliau cuba namun tidak berhasil.


Beliau mula mendapatkan produk Shaklee pada penghujung bulan Mei yang lalu. Beliau mula consume dengan sangat berhemah mula pada bulan Jun. Saya menyediakan beliau jadual pemakanan agar pengambilan supplement beliau teratur dan dapat melihat kesan mengikut hari yang saya nyatakan.Beliau mula mengambil ACE, ESP, zinc, herb lax, ostematrix, alfalfa dan vitalea.

Setelah sebulan beliau mula merasa berpuashati... walaupun pada dasarnya kulit badan kita memerlukan 90 hari untuk benar2 recover tetapi tubuh beliau mula menunjukan kesan yang sangat positif.

Lumrah manusia biasa, andai bagus jika dapat cepat recover dari sakit yang dihidapi. Maka saya mengesyorkan beliau mengambil nutriferon. Mengapa sedemikian? Ini kerana nutriferon adalah berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Setelah beliau mengambil 3 sachet nutriferon, kudis kakinya yang berair terus kering dengan sangat cepat. Beliau sangat gembira dan menelefon saya semalam untuk memaklumkan perkara ini. 

Buat temanku ini, seandainya dirimu membaca kisah ini, apa yang mampu ku lafazkan terima kasih atas kepercayaan yang dikau berikan pada kami ( ibu dan abah Addinnasa) serta terima kasih atas kesabaranmu untuk melalui proses pemulihan. Alhamdulillah syukur pada Allah.
Ya Allah bersyukurku padaMu kerana dengan izinMu temanku ini telah sembuh dan mudah2an dapat menunaikan amanahMu


 jadi, apa yang saya mahu kawan-kawan fahamkan di sini ialah NutriFeron ini ialah makanan tembahan yang bertindak untuk meningkatkan lagi immune sytem tubuh kita, yakni antibodi tubuh kita ni menjadi lebih kuatkepada BF mommies yang anaknya kerap demam, atau bila demam lambat nak baik, maka sangatlah digalakkan mengambil NutriFeron ini. memang susu ibu susu terbaik di dunia tapi takde kajian menyatakan bayi susu ibu tidak demam - mereka cuma jarang sakit.


juga, disarankan kepada BF mommies yang menghantar anak ke nurseri, untuk mengambil NutriFeron supaya immune system tubuh anak anda lebih kuat.
walaubagaimanapun, disarankan pengambilan NutriFeron apabila kawan-kawan dapati pengambilan vitamin C tidak mendatangkan kesan yang dikehendaki.

tq kak N for the pic!


cara penggunaan:-

  1. Satu minggu sekali sahaja, ataupun apabila perlu.
  2. Satu paket sehari (atau, jika perlu), minum bersama air. Sila minum secepat mungkin selepas dibuka kerana ianya mudah menyerap kelembapan
 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
berminat? sila email saya di honeywawa85@gmail.com atau sms/ call 012 7111 260

~* credit to 
http://everybodylovescery.blogspot.com/search/label/NutriFeron
http://anakkuwiraku.blogspot.com/search/label/nutriferon

http://www.yoursupermom.com/search/label/nutriferon

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca