papa belikan ape utk Birthday Boy

sabtu lepas kan birthday ziqri
so papa plan memang nak g belikan hadiah utk dia
kami plan nak cari hadiah kat Toys R us di Jusco Tebrau
tapi sebelum g Jusco
kami jalan dulu ke Danga Bay <--- next entry 
pagi lagi da kuar utk elak jeam di Danga Bay
dlm kul 11 smpai sana pagi laaa sgt kan.. hehehe
pas mkn n solat trus jek kami menuju ke Toys R us

ziqri's untie yg bershawl pelangi

aduhhh xtau nak belikan yg maner satu...
puas kami pusing² tempat tue
last²

.....

.....

.....

.....

......

.......

papa ! papa !

 nak yang nie bleh???

 wahhhh tunjuk skill kat papa dia

  sungguh² nak papa dia belikan
ibu dia yg beriya² sebenarnya :p

see!
 yeahhh sementara tunggu kaunter bayaran kosong kiter try main lagi





so itu ar hadiah yg papa belikan untuk ziqri
best btul dia main kat umah
memang dah xkacau sgt da barang² kat umah
dah xmain kat tangga lagi dah wat masa nie
semenjak ader meja muzik tue, memang kat meja tue jek ar dia main
seronok tgk ziqri main dengan gumbirannya
ade masa nnt saya upload video dia main benda tue
hehehe

nie gambo ari pertama main ngan benda tue

terima kasih papa untuk hadiah nie
ibu belanja kek jek..
hehehehe

1 comment:

IEZA said...

Very kiub...Lucu pun ada...Happy Birthday Ziqri..