Testimoni ~ Susu Lebih Banyak 50% Dengan Shaklee!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  






Puan Lydzar adalah pengguna Shaklee sejak dulu. Beliau pernah memberitahu bahawa sejak mengambil Shaklee, badannya tidak lagi kelesuan memandu kereta dari Kajang ke Damansara. Jauh tuuu!
Sekarang Puan Lydzar sedang cuti bersalin anak ketiganya. Beliau menggunakan set bersalin Shaklee. Sebagai pelanggan saya, Puan Lydzar berhak untuk mendapat tips-tips dari saya, terutama tips penyusuan. Kita tengok apa katanya…
testimonial shaklee
Sekiranya anda nak merasai apa yang dialami oleh Puan Lydzar, dapatkan tips eksklusif menambahkan susu ibu, hanya dengan setiap pembelian di nursalwa.blogspot.com
credit : mommylyna


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

Testimoni - Tripple M + TIPS EKKLUSIF = SUPERRRBBBB

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  




Lagi testimoni HOT dengan TIPS EKSLUSIF SHAKLEE.

Hafizahani merupakan seorang EP, yakni seorang ibu yang mengepam sepenuh masa (exclusive pumping mother). Being an EP, jadual pamnya adalah lebih tight daripada ibu2 yang direct and pump. Jika anda min 6 kali sehari, seorang EP akan mengepam sehingga 8 – 12 kali sehari! (Tiada alasan untuk tidak memberi susu ibu pada anak)

Saya kongsikan TIPS EKSLUSIF dengan Hani. Dan, alhamdulillah .. ini testimoni Hani di Group SHAKLEE GBS
testimoni hani-1

Dengan mengamalkan TIPS EKSLUSIF, Hani mampu membekalkan 30 oz Fresh EBM untuk bayinya. Alhamdulillah Smile

testimoni hani-2
Jadual pam Hani.

Hafizahani Yusof Aini:alhamdulillah...kena kerja keras...ni hasil perahan smlm..hani pam harini utk bekalan sok..jadual pam hani start dr 5.30pg, 7.30pg, 11.00pg, 3.00ptg, 6.30ptg, 9.00mlm, 11.00mlm, 3.00pg.tp .hani xdirect feed..hani EP mummy..
19 hours ago · 

testimoni hani-3

Perkongsian Hani di KIM. Ukhuwah antara ibu2 yang menyusukan anak memang erat!

Alhamdulillah, TIPS EKSLUSIF MEMANG BENAR2 BERKESAN jika kena gayanya ( ada gaya?). Lebih berkesan jika dipraktikkan dengan pengambilan Set Tripple M Winking smile

credit * kak hadha


*************************************




Pakej  Tripple M :
Mom's Marvellouse Milk. 
Making More Milk. 
Making Mummilicous Milk.

Apa dalam pakej Tripple M ini?



Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

"MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UTK DIREVIEW"


salwa nak sangat mummylovers review blog salwa nie.. 
blog baru setahun jagung..
hope sgt blog salwa nie dikenali selepas direview oleh mummylovers
sedikit info kesihatan dan info penyusuan susu ibu di share di sini
moga bertambahlah pengikut supaya dapat berkongsi² ilmu

bagi kawan-kawan lain yg nak join bleh klik link di bawah nie




kena letak gambar sendiri sekeping..
hehehe salwa letak gambar ngan anak bleh gak kan
menunjukkan yg salwa nie seorang ibu.. 
hehehe

sedikit komen blog mummylovers

menarik sebab kaler pink..
font yg diguna utk info di sidebar pun best
tersusun cantik jek semuanya
jeles salwa tau
salwa xjupe lagi mcmaner cara nak tukar jenis font utk sidebar tue.. huhuhu

Testimoni - Susu meningkat dengan ESP

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  




Pengambilan ESP @ Energizing Soy Protein sememangnya diketahui mempercepatkan penghasilan susu badan, dengan syarat, anda mematuhi konsep asas penyusuan susu ibu iaitu ‘supply and demand’.
Jom kita jengah satu lagi testimoni SET B bersama ESP oleh Puan Nur Ilham. (credit to Iffa Anuar)

Masih ingat lagi entry Iffa tentang Pn Ilham? seorang customer FS yang mula mengenali Shaklee dengan confinement Set Shaklee... Ini entrynya bagi ibu-ibu yang baru menjengok blog Iffa ni. Beliau ini pengguna tegar ESP dan Basic H2!
Di awal pengambilan confinement set.. Iffa masih ingat Pn Ilham ada mengadu pada Iffa jumlah susunya masih tidak bertambah:

Assalamualaikum.. Iffa.. saya nak bertanya sikit la.. saya dah consumed confinement set tu hampir separuh.. tapi susu masih tak banyak..skang ni baby minum campur dgn formula.. saya kerap pump tapi selalu dapat 1oz je per session.. mcm mane ya Iffa.. what should I do..? jeles pula bila baca testi orang lain..
Tapi lepas Iffa minta Pn Ilham teruskan penyusuan bersama Shaklee dan beliau Add On ESP ..hasilnya spt dalam entry iffa sebelum ini.. dan tadi ketika beliau ber private message dengan Iffa, Iffa agak terkejut dengan feedback yang diberikan.. jom lihat..
Iffa pada mulanya nk sharekan Tips exclusive, memandangkan Pn Ilham mmg dah ambil ESP.. tapi hasilnya sebelum try Tips exclusive dah pun sangat memberangsangkan..lepas ni kita tunggu feedback beliau apabila dah try tips exclusive tu pula ya.. Jadi dari sebelum ni, susu dpt pump 1 oz.. diawal beliau consume ESP..susu dari meleleh kate beliau dah memancut keluar dan jumlahnya ada peningkatan 2 oz.. dan dari feedback terbaru ini, tak perlulah Iffa perjelaskan lagi... betul tak?
Selain tu, ada satu lagi feedback best yang Pn Ilham share dengan Iffa...sebab die sendiri ragu-ragu tentang benefit yang dirasainya itu..


Jadi, seperti yang selalu saya tekankan pada kawan2 saya, pengambilan suplemen memang sangat berbeza daripada pengambilan ubat-ubatan. Suplemen tidak bersifat dedicated tetapi ia memberi benefits secara menyeluruh. Pengambilan suplemen membantu memperbaiki taraf kesihatan kita, walaupun kesan yang didapati adakalanya agak lambat (kerana ia bergantung pada keadaan tubuh anda), namun ia bersifat memulihara.

credit * Iffa & kak hadha




Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

Testimoni - 5 kesan dengan TRIPPLE M

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  






alhamdulillah.. suka sangat bila dapat membaca testimoni ibu² yg berpuashati setelah bersama SHAKLEE.. dengan set yg kami sediakan.. ditambah pula TIPS EKSKLUSIF membuatkan ramai ibu² lega dan tersenyum kegembiraan..

hari nie nak kongsi lagi satu testimoni seorang ibu yg sedang tersenyum kegembiraan dan syukur hasil usaha beliau... kredit kepada kak N

**************************


Terima kasih buat kak Hajah Noor atas testimoni yang bagus ini! Beliau mencuba set Tripple M...dan hasilnya, alhamdulillah!!! Beliau menyusukan anak ketiganya yang kini berusia 6 bulan....dan mahu meneruskan perjuangan penyusuannya selama yang mungkin kerana dua anaknya yang sebelum ini tidak berpeluang mendapatkannya....


Assalamualaikum

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi
Sesungguhnya yang baik datang drNya
Rezeki yang berkat dtg dariNya
Kita hanya merancang

Seminggu sudah akak menggunakan Shaklee
seminggu juga akak follow panduan /jadual makan vitamin
selain berusaha mencapai sasaran lebih dari 5kali pam sehari

Hasilnya

1. susu kelihatan likat sikit. yang kelakar sehari selepas minum ESP yang terbancuh pekat, kelihatan susu tu amat2 pekat ler.warna kehijauan2 sikit.

2. selepas pam, <>2 jam terasa penuh sahaja cik B akak nie. seronok sangat.

3. peningkatan susu dlm sehari <>30 oz (kalau sebotol 5oz * 6 btl) stok susu fresh utk hari keesokkan anak bersekolah.

4. stok ebm dpt buat dlm 6 btl saja last week (khamis malam dan separuh jumaat) coz kena balik kgggg.. kalau dok rumah sendiri rasanya dah kembali penuh peti ais tu ngan ebm. Tp syukur stok  dah jadi 20 btl kembali.target buat 50 botol this week then next week boleh puasa ganti.

5. keadaan badan. ada rasa macam bertenaga sikit.segar n senang bangun. cuma bila dah tidor jam 1am tu akak cuba tak nak bangun gak jam 3am coz akak pun nak rehat gak. coz waktu2 lain dah marathon buat itu ini heheh..nak gak bagi badan rehat dr melakukan kerja2 rumah. actually rasa badan ok sikit nie tp tak nak gak buat kerja2 rumah tu boleh tak??

sasaran KPI hehehe

1. nak kerapkan pam. kosong jer nnt cik B akan penuh cepat. tp kekangan masa tu bila ada meeting.kalau takde metingg..berbahagiaa..

2. buat stok ebm 50 btl dlm minggu ini (klu boleh)so nak gantikan poso juga next monday Insyaallah. so this week cuti 3 hari jangan kemana2. kecuali pakai Madela Free style.blh pam dimana2 dan masa. hehhe

3.nak kekalkan daya tenaga badan ini.klu tak mmg dah pengsan coz terletih sgt. tp kot tak letih pun mmg akak nak tido gak.

itu jer kot.

**************************************

bagi ibu² yg belum mendapatkan set TRIPPLE M, belum terlambat.. peluang untuk anda masih ada..



Pakej  Tripple M :
Mom's Marvellouse Milk. 
Making More Milk. 
Making Mummilicous Milk.

Apa dalam pakej Tripple M ini?



Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe