Posts

Showing posts from April, 2011

Testimoni ~ Susu Lebih Banyak 50% Dengan Shaklee!

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.






Puan Lydzar adalah pengguna Shaklee sejak dulu. Beliau pernah memberitahu bahawa sejak mengambil Shaklee, badannya tidak lagi kelesuan memandu kereta dari Kajang ke Damansara. Jauh tuuu! Sekarang Puan Lydzar sedang cuti bersalin anak ketiganya. Beliau menggunakan set bersalin Shaklee. Sebagai pelanggan saya, Puan Lydzar berhak untuk mendapat tips-tips dari saya, terutama tips penyusuan. Kita tengok apa katanya… Sekiranya anda nak merasai apa yang dialami oleh Puan Lydzar, dapatkan tips eksklusif menambahkan susu ibu, hanya dengan setiap pembelian di nursalwa.blogspot.com credit : mommylyna

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :
Email : honeywawa85@gmail.com SMS/ WhatsApp : 012 711 1260 Facebook Fanpage  :Nur Salwa E-Shoppe

Testimoni - Tripple M + TIPS EKKLUSIF = SUPERRRBBBB

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




Lagi testimoni HOT dengan TIPS EKSLUSIF SHAKLEE.
Hafizahani merupakan seorang EP, yakni seorang ibu yang mengepam sepenuh masa (exclusive pumping mother). Being an EP, jadual pamnya adalah lebih tight daripada ibu2 yang direct and pump. Jika anda min 6 kali sehari, seorang EP akan mengepam sehingga 8 – 12 kali sehari! (Tiada alasan untuk tidak memberi susu ibu pada anak)
Saya kongsikan TIPS EKSLUSIF dengan Hani. Dan, alhamdulillah .. ini testimoni Hani di Group SHAKLEE GBS
Dengan mengamalkan TIPS EKSLUSIF, Hani mampu membekalkan 30 oz Fresh EBM untuk bayinya. Alhamdulillah 
Jadual pam Hani.
Hafizahani YusofAini:alhamdulillah...kena kerja keras...ni hasil perahan smlm..hani pam harini utk bekalan sok..jadual pam hani start dr 5.30pg, 7.30pg, 11.00pg, 3.00ptg, 6.30ptg, 9.00mlm, 11.00mlm, 3.00pg.tp .hani xdirect feed..hani EP mummy.. 1…

"MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UTK DIREVIEW"

Image
salwa nak sangat mummylovers review blog salwa nie..  blog baru setahun jagung.. hope sgt blog salwa nie dikenali selepas direview oleh mummylovers sedikit info kesihatan dan info penyusuan susu ibu di share di sini moga bertambahlah pengikut supaya dapat berkongsi² ilmu
bagi kawan-kawan lain yg nak join bleh klik link di bawah nie
"MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UTK DIREVIEW"


kena letak gambar sendiri sekeping.. hehehe salwa letak gambar ngan anak bleh gak kan menunjukkan yg salwa nie seorang ibu..  hehehe
sedikit komen blog mummylovers
menarik sebab kaler pink.. font yg diguna utk info di sidebar pun best tersusun cantik jek semuanya jeles salwa tau salwa xjupe lagi mcmaner cara nak tukar jenis font utk sidebar tue.. huhuhu

Testimoni - Susu meningkat dengan ESP

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




Pengambilan ESP @ Energizing Soy Protein sememangnya diketahui mempercepatkan penghasilan susu badan, dengan syarat, anda mematuhi konsep asas penyusuan susu ibu iaitu ‘supply and demand’. Jom kita jengah satu lagi testimoni SET B bersama ESP oleh Puan Nur Ilham. (credit to Iffa Anuar) Masih ingat lagi entry Iffa tentang Pn Ilham? seorang customer FS yang mula mengenali Shaklee dengan confinement Set Shaklee... Ini entrynya bagi ibu-ibu yang baru menjengok blog Iffa ni. Beliau ini pengguna tegar ESP dan Basic H2! Di awal pengambilan confinement set.. Iffa masih ingat Pn Ilham ada mengadu pada Iffa jumlah susunya masih tidak bertambah: Nur Ilham Zulyadaen Assalamualaikum.. Iffa.. saya nak bertanya sikit la.. saya dah consumed confinement set tu hampir separuh.. tapi susu masih tak banyak..skang ni baby minum campur dgn formula.. say…

Testimoni - 5 kesan dengan TRIPPLE M

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.






alhamdulillah.. suka sangat bila dapat membaca testimoni ibu² yg berpuashati setelah bersama SHAKLEE.. dengan set yg kami sediakan.. ditambah pula TIPS EKSKLUSIF membuatkan ramai ibu² lega dan tersenyum kegembiraan..
hari nie nak kongsi lagi satu testimoni seorang ibu yg sedang tersenyum kegembiraan dan syukur hasil usaha beliau... kredit kepada kak N
**************************

Terima kasih buat kak Hajah Noor atas testimoni yang bagus ini! Beliau mencuba set Tripple M...dan hasilnya, alhamdulillah!!! Beliau menyusukan anak ketiganya yang kini berusia 6 bulan....dan mahu meneruskan perjuangan penyusuannya selama yang mungkin kerana dua anaknya yang sebelum ini tidak berpeluang mendapatkannya....

Assalamualaikum
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi Sesungguhnya yang baik datang drNya Rezeki yang berkat dtg dariNya Kita hanya merancang
Se…