Apa itu Tripple Gem? - Part 2

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Dalam entry sebelum ni, saya dah buat sedikit intro tentang Tripple Gem @ Mighty 3 Gem. Now, saya nak sambung sedikit lagi tentang Tripple Gem ini.

ESP : Energizing soy Protein
PD : Performance Drink
MS : Meal Shake

Kebaikan Tripple Gem
Buat pengetahuan kawan-kawan, Tripple Gem ini didatangkan dalam bentuk serbuk (yang perlu dibancuh). Pengambilan Tripple Gem ini amat disyorkan kepada mereka yang mahu mengamalkan suplemen namun tak suka makan pil atau kapsul. Ini kerana Tripple Gem ini hanya perlu dibancuh dan minum. Malahan, kadar penyerapan zat lebih cepat kerana ia berbentuk cecair.
Cadangan pengambilan
Bagi BF mommies, dicadangkan pengambilan satu sudu besar ESP bersama satu sudu besar PD dan suku cawan MS bersama 250 ml - 300 ml air masak ataupun jus oren. Minumlah dua kali sehari, pagi dan malam.
Walaubagaimanapun, Tripple Gem ini tidak terhad kepada BF mommies aje tau.Satu family boleh consume. Untuk hubby tu, bolehlah minum ESP campur PD sekali sehari pada waktu pagi. Begitu juga dengan MS. Kanak-kanak pula disarankan consume MS ni sebab ia adalah protein yang telah diblend dengan vitamins dan minerals, berperisa vanilla. Both ESP dan MS ni akan bagi rasa kenyang pada orang yang mengamalkannya. Kiranya kalau setakat nak maintain berat badan (macam saya) dah cukup ambil Tripple Gem set ni aje. Tapi kalau yang betul-betul nak diet, disarankan ambik Cinch ya - kenyang sambil membakar kalori.


note : kalau ada kawan-kawan yang ahli keluarganya menghidap kencing manis, pengambilan ESP adalah tidak dibenarkan.
credit * kak hadha

Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms ke 012 711 1260 untuk info lanjut dan pesanan.

No comments: