Kenali B-Complex


Tenaga, Kesihatan Jantung, Sintesis DNA dan banyak lagi

Vitamin B Penting untuk Kesihatan

Adakah anda mendapat Vitamin B yang mencukupi? Tekanan hidup, alkohol dan ubat-ubat preskripsi berunsurkan dadah berupaya meningkatkan risiko pengurangan Vitamin B di dalam tubuh. Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisme. Kajian terbaru membuktikan bahawa Vitamin B berupaya meningkatkan penglihatan mata dan sistem pernafasan. Kekurangan Vitamin B boleh menyebabkan prestasi badan merosot dan tidak berfungsi dengan baik.

Pilihan Vitamin B yang Tepat dan Seimbang

Shaklee B-Complex mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh anda bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang untuk membantu menguatkan jantung, paru-paru dan organ-organ penting yang lain.

Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif

B kompleks mengandungi sistem penyaluran nutrisi yang sedia dimakan pada bila-bila masa. Asid folik merupakan Vitaman B yang penting bagi membantu menghasilkan dan mengekalkan sel-sel baru. Oleh kerana asid folik tambahan tidak mudah diserap oleh tubuh, Shaklee telah berjaya menghasilkan Sistem Penyerapan Bioaktif yang unik yang membolehkan Vitaman B lebih mudah diserap oleh sistem tubuh.


Perbezaan Shaklee


Vitamin B yang Hebat
  • Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif                  Asid folik tambahan dan vitamin B penting tidak mudah diserap.  Oleh itu, Shaklee berjaya menghasilkan kandungan asid folik yang unik serta boleh membuatkan zat makanan lebih mudah diserap dan teknologi berpaten ini eksklusif untuk Shaklee.
  • Mudah di telan
  • Mengandungi kesemua 8 Vitamin B yang penting termasuk 100% Nilai Harian biotin
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


****************************************************

ringkasannya :
  • "B" for beauty - true beauty radiates from within.
  • perlu bagi urat saraf - essential to initiate nerve transmission 
  • membantu meninggikan sistem pertahanan badan 
  • membantu mengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang..
  • bonus untuk ibu menyusu : ibu menyusu kan perlu sentiasa tenang.. kalau penat dan stress nnt susu xkeluar..  so untuk elak stress dan buat badan sentiasa bertenaga, pengambilan b complex sgt membantu..


Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms ke 012 711 1260 untuk info lanjut dan pesanan. 

No comments: