PERHATIAN! PERHATIAN!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Harus anda ambil perhatian bahawa Set Breastfeeding SHAKLEE bukanlah ubat, apatah lagi dadah, ataupun milk booster semata-mata, ia adalah lebih daripada itu. Ia adalah makanan tambahan yang membantu tubuh anda lebih sustained bertenaga, lebih imun, lebih gembira dan mungkin lebih muda!


apabila seseorang pengguna set B yang tidak mengalami perubahan dalam amaun susu yang dipam, moga ibu-ibu melihatnya dalam perspektif yang lebih luas – perubahan yang dialami oleh anak, dan perubahan yang dialami oleh diri beliau sendiri.

apa yg penting

pengambilan vitamin yang betul pada masa yang betul. Walaubagaimanapun, TIGA KUNCI UTAMA ini harus anda patuhi :

1. Kekerapan mengosongkan payudara . Pam @ susukan bayi sekerap mungkin secara konsisten. Bagi yang mengepam, pastikan pam setiap 2 - 3 jam sekali. Jangan tunggu sehingga payudara bengkak baru nak pam. Ini sangat penting.

2. Pengambilan air putih tidak kurang 3 L sehari. Ini juga penting.

3. Doa yang berterusan supaya kita sentiasa positif dengan ALLAH dan diri kita sendiri. Amalan kerohanian juga membantu kejayaan anda.

Dengan pengambilan tiga vitamin asas iaitu Vitalea, B Complex dan Vitamin C;  bersama Alfalfa, ESP dan Ostematrix ; pada masa yang betul dan cara yang betul adalah SANGAT MEMBANTU.


Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan.  (^_^)

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca