saat ini saya masih segar dan bertenaga

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

kawan²
saya saje menunggu sehingga petang utk menaip entry ini.. saya nak tgk smpai bl saya dapat bertahan.. 

cternya begini.. 
semlm petang, tetiba jek kereta saya breakdown masa nak pulang ke rumah dari opis.. call hasben, dia outstation plak kat kota tinggi.. nak xnak kena ar saya menunggu hasben dtg.. xtau nak cari saper da.. tersadai ar saya di tepi hway gelang patah dikala hujan lebat gler.. huhuhu dekat sejam setengah gak menanti.. hasben sampai, trus g amik ziqri kat nursery.. tinggal ar kancil kesayangan saya tue di tepi jln.. 

masa tue da maghrib so kami singgah dulu umah member utk tumpang solat.. kebetulan umah member tue dekat jek dgn nursery.. siap solat maghrib, g smula kat kete saya yg tersadai tue.. settle kan masalah problem kereta tue pastu balik umah.. smpai umah da azan isyak.. xsempat nak masak a.k.a malas hehehe kami kuar semula g mengisi perut.. balik semula ke rumah tgk jam da kul 10.. huhuhu kerja umah satu benda xwat lg.. 

lepas nenenkan ziqri smpai dia tdo, saya bgn wat keje umah yg pelbagai tue ar.. ohhh kena cter gak aper sy wat.. saya cuci botol susu ziqri, simpan ebm hasil perahan di opis, iron baju, kemas dapur walaupun xmasak xtau nape sepah sgt, kemas umah sesikit.. tgk jam da kul 12 tgh mlm.. belum terasa nak tdo lg.. geram plak tgk lappy so duk ar kejap lyn fb n blog.. study sesikit.. berchat sesikit ngan sifu.. then tgk jam kul satu dah.. cukup ar tue.. sian plak tgk anak n hasben tdo berdua.. harus ar saya join..

tiba²
dlm kul 330pg, ziqri menangis.. ingatkan nak nenen mcm biasa.. da bagi berkali² dia masih mengaruk.. rasanya perut dia meragam.. kiter pujuk semua dia xlayan.. sapu minyak bagai xgak dia reda.. mmg naik lenguh gak kami suami isteri dukung dia.. last skali dlm kul 5 gak ar.. dia dapat kentut, trus reda nangis dia n trus perlahan² lelap ngan bahu saya... alaaa cian anak ibu.. nak kentut xlepas, dapat kentut baru lega.. sian gak pd hasben, penat kat site xhilang, campur ngan penat rescue saya di tepi hway dr kota tinggi, then tgh mlm kena plak lyn anak yg meragam..

so dah kul 5 tue, saya lelap ar jap utk hilangkan lenguh mendukung bujang manja tue.. bgn jek trus smbg wat keje biasa di awal pg.. dipendekkan cter, smpai laaa saya msh di opis dan saya masih dalam keadaan segar seperti biasa.. xder rasa letih walaupun jam tdo saya berkurangan semlm kan.. tny kat hasben yg berada di site skang, dia pun xletih.. 
alhamdulillah.. 

berkat kami mengamalkan Shaklee.. 

p/s : sila percaya yea.. hasben yg dulu xmo mkn vitamin, dlm diam g beli sendiri fullpack set A sbb jeles tgk saya best & semangat jek menelan vitamin Shaklee.. da try, baru dia tau best ke x shaklee nie.. mmg membantu dia yg byk bekerja di site berbanding duk opis..

Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan. (^_^)

No comments: