Semarakan Kasih Sayang Suami Dan Isteri

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Kerana Pengakuan Berani Mati Pn. Dilla, maka heboh ar group GBS kami dengan TIPS EKSKLUSIF yang menjadi pertanyaan ibu-ibu.. terdapat dua TIPS EKSKLUSIF yg gbs sediakan.. Tips ini mmg sangat EKSKLUSIF dan hanya akan diberi kepada pembeli yang membeli produk Shaklee di blog saya ini atau di blog geng gbs yg lain..Jika anda masih belum menerima Tips Eksklusif, jangan lupa emailkan kepada saya di honeywawa85@gmail.com bertajuk “Saya Mahu Tips Istimewa Itu” dengan menyatakan nama dan kali terakhir anda membeli melalui saya . Saya akan segera memberi tips itu kepada anda! Mudah kan?


Sebelum ini berderet-deret testimoni dr ibu-ibu menyusu hasil dari TIPS EKSKLUSIF yg mereka dapat.. untuk kali nie nak share cter ttg hubungan kasih sayang suami isteri pula.. menarik kak N huraikan tajuk ini.. seorang yg saya anggap kakak yg lebih berpengalaman dlm kisah rumahtangga.. moh la kiter baca coretan dari kak N nie..Tersenyum membaca pengakuan seorang kenalan cyber mengenai apa yang dilaluinya selepas mengambil Alfalfa. Suaminya memuji kerana kini tiada lagi keputihan serta sangat selesa bila" bersama" iaitu keseronokan hubungan seksual atau lebih dikenali sebagai libido. Dalam alam perkahwinan, keperluan hubungan seksual ini  atau tuntutan nafkah batin sangat perlu dan penting serta tidak boleh dipandang remeh.Masih teringat kata arwah Tuan Hj Talip seorang kaunselor rumahtangga yang pernah ibu kenali.. kebanyakan masalah rumahtangga berpunca dari kekurangan keperluan batin. Perasaan curiga, cemburu, cepat marah mudah terjadi apabila keperluan seks dalam rumahtangga tidak dipenuhi dengan sebaiknya. Hasil kajian beliau, pasangan suami isteri yang sentiasa cukup dalam keperluan seks atau merasai seronok melakukan hubungan seksual ini atau libido akan merasa lebih bahagia, tenang hatinya, awet muda, dan lebih berkeyakinan berbanding mereka yang mempunyai masalah dalam hal ini.

Bila kita lihat dalam kehidupan hari ini, kebanyakan suami isteri bekerja. Adakala si suami terlalu penat dengan kerja pejabat, seharian memerah otak maka bila pulang terus lena sehingga isteri di sebelah diabaikan. Tidak kurang dengan si  isteri, mana yang sibuk nak memasak, nak urus anak.. dan kesibukan ini membuatkan keinginan seks terbantut secara tidak disedari.


Bila perkara ini berlarutan, akan terjadinya jurang antara suami dan isteri. Akan mula datang bibit cemburu, curiga, syak wasangka dalam diri terhadap pasangan masing2. Adakala isu kecil sahaja sebenarnya namun sebab emosi dan keperluan seks ini tidak dipenuhi dengan baik maka ada juga kes pergaduhan yang boleh mengakibatkan berlarutan sehingga talak diminta. 

Ibu mempunyai ramai kawan dan customer yang mengadu masalah keintiman ini terutama mereka dari kaum ibu yang menyusukan anaknya. Golongan ini mendapati mereka sakit bila bersama kerana "kekeringan". Apabila ini tidak di atasi dan terus berlarutan, lama kelamaan perasaan seronok untuk 'bersama' akan berkurang dan ini boleh menjejaskan hubungan suami isteri. 

Bila ada kawan yang mengadu masalah ini, ibu akan suggestkan makan set B ditambah dengan vitamin E. Memang terasa perbezaaannya. Bertambah bagus suami isteri makan vitamin. Dalam membantu tubuh badan sihat, segar, ianya turut membantu meningkatkan keseronokan hubungan seksual suami isteri.

Bagi yang ingin mencuba, boleh dapatkan trial pack set b add on vitamin E atau terus dapatkan lover pack dengan lebih penjimatan!

Suami gembira isteri bahagia!

lagi entry menarik untuk anda sebagai isteri di SINI

hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau 012 711 1260 untuk pertanyaan dan pesanan

Comments

vit E mmang elok sgt2 diambil slalu ;)

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca