Testimoni - Kesan Shaklee Seawal dua hari

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Alhamdulillah...Semakin ramai yang mendapat kesan yang diingin-ingin kan..Selalu saya tekankan Set Breastfeeding Shaklee bukan semata-mata milk booster tapi lebih daripada itu..Tak percaya? Baca testimonial Mazzni :)






Salam Rin,

Alhamdulillah, masuk hari kedua makan trial pack breastfeeding. Dah nampak kesan sikit.

Pertama, susu yang dipam macam makin pekat. sebelum ni, memang sangat cair. Lepas tu, Sakinah kalau DF pun tak lama. Suami pun perasan. mungkin sebab cepat kenyang kot. cuma kuantiti susu tak bertambah lagi. masih macam dulu juga. harap2 ada perubahan 2-3 hari ni. sebab risau stok tak cukup utk bekal kat sakinah.

Yang kedua, saya makin kerap 'membuang air besar'. Sebelum ni, memang susah sangat. Lagi2 lepas bersalin ni kan. Kalau buang, sakit yang amat kat bawah tu. Sekarang, sehari ada dalam 2 kali membuang, dan sakit pun dah kurang sikit. masih ada sakit sikitlah...

Tu je kot yang saya perasan. baru 2 hari kan. saya nak tanya, kerap kentut tu pun antara kesan set bf ni ke? 
Apa2 perkembangan lain saya beritahu lagi nanti. Nak tanya, kalau nak beli full pack, harga macam mana ye? nak sediakan bajet. hehe...


credit * kak rin


ALFALFA.. Yea semua nie kerana alfalfa yg ader dalam set B itu.. dulu saya juga amat susah nak ke tandas untuk 'melabur'.. 3 - 4 hari sekali baru g 'melabur'.. padahal makan melantak hari².. jadinya mmg xbest ar kan.. tapi selepas saya consume Shaklee sejak Julai 2010.. bleh dikatakan hari² akan membuang.. xperlu nak risau lg.. perut pun selesa jek.. 
NO MORE SEMBELIT... :)


*****************************
TIPS EKSLUSIF


Entry menarik testimoni ibu² mengenai TIPS EKSKLUSIF
DAN JOM DAPATKAN TRIPPLE M SEKARANG
tawaran sehingga 30 April 2011

Pakej  Tripple M :
Mom's Marvellouse Milk. 
Making More Milk. 
Making Mummilicous Milk.

Apa dalam pakej Tripple M ini?
 





Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan.  (^_^)

No comments: