Testimoni - Tips Eksklusif ~ harus tukar cadar.. alhamdulillah

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Alhamdulillah, tips eksklusif ini semakin hebat diperkatakan....ramai yang dah cuba. Mereka sendiri kagum dengan hasil yang mereka temui. Ini bukan omongan kosong. Ianya klinikal test...ramai ibu diluar sana yang telah mencubanya. Jangan ketinggalan untuk dapatkan tips esklusif ini tau....

Jika anda masih belum menerima Tips tersebut, jangan lupa emailkan kepada saya di honeywawa85@gmail.com bertajuk “Saya Mahu Tips Istimewa Itu” dengan menyatakan nama dan kali terakhir anda membeli melalui saya . Saya akan segera memberi tips itu kepada anda! Mudah kan?



Salam sayang semua...actually, sepatutnya ummi menulis kisah/testimonial abah ummi dalam menggunakan supplement shaklee dalam merawat sakit perut dan cirit biritnya tetapi ummi terpaksa tunda dulu sbb baru sekejap td ummi dapat sms drpd sepupu ummi yang baru sahaja mencuba set b (Vitalea, B Compleks, Vitamin C dan alfalfa) + Energizing Soy Protein + Ostematrix (Kalsium Magnesium) dan ummi share "rahsia ajaib geng gbs" ttg pengambilan vitamin pd waktu yang tepat dan bersesuaian dan ini respons sepupu ummi tu...

"Eiya...memang menjadik sungguh...giler beb...aku pelik sbb rasa baru jek breast feed anak aku sampai 'kosong'...tapi tak lama lepas tu berat balik sampai menitik beb...jgn tak caya..menitikkkk...jenuh muntah anak aku nak perabih susu yg aku perah ni...pastu..jenuh aku kena basuh cadar hr2...sbb tiap kali bangun tido mesti kuyup cadar beb!!!...it's really work it!!!"


Hahahaha...tergelak besau ummi terima sms ni td..paling tak tahan bab basuh cadar tuh...sbb ummi sampai skrg pun ada problem yang sama...mcm tak caya anak dah umur hampir setahun enam bulan leh basah lg cadar HARI2!!!basah dengan susu yang melimpah...alhamdulillah...


Mesti kalian tertanya2 kan apa agaknya 'RAHSIA AJAIB' tersebut...tadaaaa...biarlah rahsia...hehehe...tak la...biarlah ianya menjadi hak eksklusif pengedar sah SHAKLEE GBS dan customer2 yang ummi sayangiii...



Mom's Marvellouse Milk. 
Making More Milk. 
Making Mummilicous Milk.

Apa dalam pakej Tripple M ini?


SET B 
+


hadiah tambahan akan diberi bagi pembeli Fullpack Tripple M ini..
dapatkan sekarang! 
tawaran hadiah  terhad sehingga 30 April 2011

Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan. (^_^)

No comments: