Vitamin E dan Alfalfa ~~ gabungan mantap!

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

 

Testimoni HOt Dilla :Alfalfa bukan sekadar milk booster..tetapi akhirnya ia meredakan eczemaku, masalah sembelitku dan Woww..getting hot in bed

Okey...direct to the point.. mari kita baca pengalaman Pn Dilla...diambil dari sini
***********************************************

1) Senjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!

2) Mama mengalami masalah sembelit dari sekolah lagi. Mama masih ingat, arwah opah Qaireen selalu cakap macam ni kalau mama dalam toilet "Dilla ko ni berak tahi batu ke?" tapi itulah kenyataannya. Bayangkan senjak dari dulu mama "terseksa" setiap kali nak membuang. Kadang2 tu sampai berdarah! Seminggu tak lebih dari 3 kali membuang. Tapi sekarang Alahmdulillah seminggu 4 ke 6 kali membuang, dan yang paling penting tiada lagi darah yang keluar.

3) Mama juga salah seorang yang mempunyai penyakit eczema. Mama mmg tidak boleh duduk di tempat2 yang kotor, ada rumput, berhabuk, berpasir dan banyak lagi. Malah cadar tilam mama pun, mama akan ganti setiap minggu. Tapi sekarang, Alhamdulillah..seronok sangat bila mama join SGM, sebab waktu SGM kami duduk di tikar yang dibentang atas rumput. Masalah bintik2 dan gatal2 mmg tiada. 
*********************************************

Alhamdulillah...Alfalfa Complex telah membantu Dilla dalam masalah2 di atas.
Set maner yg Dilla guna..
set B
 Fullpack


Juga 


credit * kak cery & dilla
entry menarik mengenai dua gabungan ini :
Gabungan alfalfa & vitamin E ini adalah SET F ( F for Feminine = Kewanitaan)
Maksudnya mereka yg belum bergelar isteri juga bleh amik set ini.. Bakal pengantin pun sesuai dengan set ini.. :)
SET F ni ada DUA jenis, iaitu F-1 dan F-2:
Set F (FEMININE SET)
Vitamin E
Alfalfa

Cara makan:
  • Sebiji sehari untuk Vitamin E
  • 3 biji sehari untuk Alfalfa


Ingin mencuba vitamin Shaklee? Boleh hubungi saya di honeywawa85@gmail.com atau sms 0127111260 untuk keterangan lanjut atau membuat pesanan. (^_^)

2 comments:

dhiya mokhtar said...

Kenapa sesetengah blog tak sarankan ambil vitamin e bersama alfalfa? Mana satu yg betul?

nursalwa Ishak said...

Dhiya : boleh. tiada masalah.. cuma pengambilannya dijarakkan.. alfalfa ambil selepas makan. vitamin e sebelum tidur..

maksud tidak boleh di ambil bersamam itu adalah pengambilan waktu makannya