Pengguna SHAKLEE, Jom Sertai Laman Sosial Kami di Facebook!!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 




Ramai yang dah tahu dan mengakui kehebatan suplemen Shaklee! Justeru, bagi menghargai anda, pengguna-pengguna Shaklee yang setia, kami di Group Euphoria Shaklee telah maju satu anak tangga lagi dalam meningkatkan kualiti perkhidmatan dan persahabatan kami bersama anda!!

Kami telah menyediakan laman sosial di Facebook untuk kami berinteraksi dengan anda. Sebarang kemusykilan boleh ditanyakan di laman sosial ini namun sebarang konsultasi lebih kepada customer dan pengedar sahaja. Walaubagaimanapun kami juga turut berkongsi segala petua dan cara hidup sihat selain topik penyusuan.

Sekiranya anda adalah customer saya dan saya belum menjemput anda ke laman sosial ini, sila tinggalkan nickname anda di FB supaya mudah bagi saya memasukkan nama anda dalam laman sosial ini. Ianya adalah tertutup dan saya perlu menjemput anda untuk menyertainya! Maka jangan lupa tinggalkan email kepada honeywawa85@gmail.com supaya saya sentiasa dapat menghargai anda sebagai customer saya!

Compliment untuk kami di laman sosial ini. (TQ Nurul!)



Shaklee memang best! Wanna be part of us? ;-)






Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca