Testimoni : Ibu dan Anak sihat dengan Shaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  



testimoni dari Nurul Ezzati


Alhamdulillah, lps amik shaklee trial pack dlu, nmpk perubahan yg paling ketara, susu makin pekat, anak lbh kenyang dn puas nyusu..sbb dlu ade org ckp susu kta cair..skrg susu pun lbh byk..d tmbh plk dgn sesi mengepam yg lbh kerap, susu pun bertmbh meriah jdnya.lpstu terus nk beli full pack.lg jimat..sbb thn lama..dpt mkn alfalfa lbh byk. bila kta mkn alfalfa lbh byk, kta prasan susu pun makin byk. buang air besar pun lawas..bdn plk lbh sihat bertenaga, lg kta ni jenis mkn x menentu..sbnanye, kta ni jenis mudah letih, cpt jatuh sakit, dlu lps mkn vitamin pun masih xdpt atasi mslh ni.. skrg lps amik Vitalea di tmbh plk dgn pengambilan Nutriferon, mmg best..bdn dah xmudah jatuh sakit..
Alhamdulillah..
Mulanya amik Nutriferon utk anak sbb anak ni tiap2 bln sakit..tp dgn ibunya skali tmbh sihat..hehe besarnya nikmat dan hikmat menyusukan ank ni..sbb bila kta nyusukan anak, secara xlgsung si ibu akan lbh menjg kesihatan dan pemakanan..baby skrg da xde sakit2 lg,klu die nk dmm pun cpt2 mkn Nutriferon, alhamdulillah baby xjd demam.
dlu kta pnh mkn vitamin obimin warna pink tu..tp seakan x mencukupi..set B shaklee ni ada lengkap, ada vit C, vitalea, alfalfa dgn B complex.boleh adjust plk pengambilan die mcm kak salwa ckp, klu anak dmm tmbh pengambilan vit C dgn B complex. bagus..alhamdulillah, mmg kta ckup disiplin mkn smua tu..
 anak bujang ezzati yg nsem.. hehehe tgk tue dia pegang susu ibu dia.. hehehe

********************************************


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

No comments: