Testimoni - Supplemen SHAKLEE juga untuk lelaki

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  






credit to genkimomma.net~*

Ramai yang menyangka, kami hanya menjual produk kesihatan untuk wanita sahaja, kerana blog ini sungguh padat dengan info untuk ibu mengandung, menyusu, kewanitaan, kecantikan luar dalam, dan pelbagai lagi berkaitan kesihatan wanita.

Namun, sebenarnya, banyak juga artikel yang membincangkan kesihatan umum, maknanya boleh diaplikasikan untuk lelaki dan juga wanita. Contohnya penjagaan berat badan, kesihatan kulit dan jantung, stress-relief supplement, mengekalkan tenaga, kesihatan warga emas dan lain-lain. Dan, kami turut mempunyai beberapa customer lelaki, samaada membelikan produk vitamin Shaklee untuk isteri mereka, mahupun untuk dirinya sendiri.

Jom ikuti perkongsian kisah Shaklee Encik Firdaus dari Penang ini:



"Salam Pn Arnie..
Saya sudah terima Shaklee.. Tapi rasanya saya lebih suka bekas comel bertutup hijau tu sbb mudah nak bawa kemana saja, 3 in 1. Terima kasih ya.
Sedikit feedback dari saya:
Pertamanya Alhamdulillah syukur saya dipertemukan dgn Shaklee. Saya merasai perubahan yg positif setelah kali pertama kali mencuba Trial Pack D. Kbtulan Mac ni ada promosi, dpt la beli yg full pack punya. Kalau takda promosi saya akan continously beli trial pack rasanya. Terima kasih juga kpd Pn Arnie kerana telah menyediakan blog genkimomma yg sarat dgn info mengenai Shaklee. Sblm ini saya ada masalah jerawat. Ada jugak try bberapa ubat tp mcm tak berkesan. Bila try search kat internet, jmpa genkimomma... Skrg ni masuk bulan ke-3 saya guna Shaklee, semakin nampak perubahan yg baik. Semoga ia menjadi lebih baik. Saya pilih Shaklee sbb ia merupakan combinasi pelbagai vitamin yg bkn saja boleh merawat tp baik utk badan sbgai supplement. Tambah pula saya ni hari2 sibuk, belajar sambil berkerja.
Saya ingin ucapkan terima kasih kpd Pn Arnie atas segala kerjasama dan advise yg diberikan. Semoga brjumpa lagi.."



Terima kasih Encik Firdaus atas perkongsian ini. Alhamdulillah. Semoga dengan testimoni ini, membuka peluang kepada lelaki untuk sama2 menikmati kehidupan yang lebih sihat bersama SHAKLEE.




Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260 begin_of_the_skype_highlighting            012 711 1260      end_of_the_skype_highlighting
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

No comments: