Bukan sekadar menambahkan EBM tetapi kulit nampak berseri.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  
Beliau merupakan seorang guru. Ibu kenali beliau melalui email yang dihantar bertanyakan tentang penyusuan dan supplement. Alhamdulillah berkat kesabaran dan usaha yang gigih beliau akhirnya dapat merasai manfaat pengambilan supplement.
Supplement pada dasarnya membantu tubuh ibu menjadi sihat, lebih bertenaga, menstabilkan emosi dan mood serta untuk si ibu itu sentiasa "sustained" menghasilkan pengeluaran susuibu.

Hakikatnya sesi perahan yang konsisten, pengambilan air yang seimbang dan selari dengan pemakanan, bertenaga ,mood atau emosi yang stabil,badan kecukupan nutrien penting dalam penghasilan susu seperti protien, vitamin B, zat besi dan kalsium terutamanya dan beberapa faktor lain yang menyumbang ke arah ini seperti DOA, ZIKIR dan amalan menghidupkan rohani sangat membantu dalam kejayaan penyusuan.

Mari kita kongsi kisah ini:

Salam perkenalan, saya Asmah berumur 28 tahun dan kini menetap di Kuala Terengganu. Saya baru sahaja melahirkan anak ke 3 dan sekarang sudah berusia 2 bulan. Sebelum ini saya memang tidak mengamalkan mana2 suppliment. Badan selalu letih apatah lagi kini dengan kehadiran anak ketiga yg bf sepenuhnya, memang tiada kesempatan langsung untuk merehatkan diri sendiri. Masa tempoh berpantang, saya hanya mampu menghasilkan stok ebm dalam 10-15 0z sehari, malah ebm kelihatan cair. Dengan petunjuk Illahi, saya tergerak hati ingin mengamalkan suppliment yg boleh memberi tenaga disamping dapat produce stok ebm yg berkhasiat utk anak. Dan Alhamdulillah, hasil pencarian di laman maya ini, saya terjumpa blog Kak N yg banyak memberi maklumat serta nasihat yg sangat berguna utk ibu seperti saya. Setelah mendapat jawapan yg pasti lalu saya mencuba Shaklee trial pack set b beserta ESP.

Alhamdulillah setelah 2 minggu saya mengamalkan produk ini, nyata ia memberi kesan yang memberangsangkan. Rasa macam tak kenal erti letih malah kini saya boleh hasilkan stok ebm 20 0z sehari dan yg paling mengembirakan hati saya ialah susu saya kelihatan sangat pekat. Kalau sebelum ini wajah kelihatan kusam, namun kini saya selalu tersenyum dgn teguran rakan2 mengatakan wajah kelihatan berseri. Kini saya sedang menjamah full set b beserta ESP.

Syukur Alhamdulillah Ya Allah, kau temukan aku dgn Shaklee, terima kasih Kak N kerana sudi berkongsi ilmu dan pengalaman. Hari2 tak pernah miss nak baca blog akak.
Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp :             012 711 1260      
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca