ESP mempercepatkan proses penghasilan susu?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  


Alhamdulillah ..ibu gembira apabila ramai yang menghantar mesej memberi feedback serta respon yang positif setelah mengambil trial pack. Walaupun bukan semua dapat melihat hasil peningkatan perahan dengan ketara....yang pasti ibu2 ini mengakui dengan pengambilan supplement banyak membantu meningkatkan taraf kesihatan mereka. Jika sebelum ini terlalu keletihan, moody atau swing mood, mudah merajuk tetapi kini alhamdulillah banyak kesabaran dan kegembiraan.

Doa ibu setiap hari:

" Ya Allah, dengan rahmatMu, Kau berkatilah usaha ibu-ibu yang menyusukan anaknya serta mereka yang sentiasa berusaha kepada yang lebih baik. Sesungguhnya rahmatMu sangat Luas dan dengan kasih sayangMu janganlah Engkau mengambil semula nikmat yang telah Engkau kurniakan.Amin ya Rabbal Alamin"

Semalam ibu menerima mms dari seorang customer yang ibu kenali sebagai Intan dan bekerja di bahagian rancangan TV...dah pastinya sibuk namun beliau adalah antara jutaan ibu yang tidak mencari alasan untuk tidak menyusukan anaknya dengan susuibu. Beliau mula mencuba trial pack sejak bulan lepas... dengan kesabaran dan kini merupakan bulan kedua bagi beliau mengambil vitamin Shaklee sebagai makanan kesihatannya.

MMS dari Intan semalam membuatkan ibu memanjatkan syukur pada Allah kerana alhamdulillah seronoknya ibu rasa apabila semakin ramai customer ibu menikmati apa yang pernah ibu kecapi dahulu. Dengan pengambilan vitamin yang konsisten, air yang banyak, doa yang tidak putus serta istiqamah....usaha pasti berhasil.


MMS pertama jam 12:59 PM pada 5 Julai 2010.

Salam, saya baru je minum ESP dan Performance drink tadi (baru sampai) MasyaAllah...saya cukup gembira nak nangis pun ada bila tengok hasil pumping saya begini.  Kalau dulu double pump pun paling banyak 6 oz ...kali ini 1 st time set B + ostematrix + ESP + Performance drink ...ini hasilnya...sebagai permulaan ...insyaAllah aturan lain akan saya ikut demi hasil terbaik. TQ Kak N dan Hadha.



Gambar ehsan Intan Suhaida


MMS kedua jam 7:26 PM pada 5 Julai 2010.

Kak, ni sesi kedua perahan, baru habis meeting, solat baru sempat pam since pam yang sesi I jam 12.30 tadi...(patutnya 3 jam sekali) tapi tak sempat...air setakat ni minum 2 liter..yang ni 4 oz sahaja...syukurlah...dulu 3 sesi perahan baru dapat 3 botol bersamaan 12 oz.Sekarang ni 2 kali perah 12 oz jugak...kalau lebih sesi ni mau lebih jugak kan hasilnya?

Gambar  ehsan Intan Suhaida
Nak tahu keistimewaan dan fakta tentang ESP?
Protein


SIAPA YG PERLUKAN ESP?

  • Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana iamengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna.Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.

Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

Lelaki : Protect from any disease (heart,cancer,etc)

Ibu mengandung : For a healthier pregnancy- well grown fetus ; membantu mengurangkan ketakselesaan ketika hamil

Ibu yang menyusu: Membantu menggalakan dan mengekalkan pengeluaran susu . Dan yg bestnya, pengambilan ESP konsisten sepanjang penyusuan susu ibu,dapat membantu pekembangan fizikal bayi secara sihat

Wanita: Keanjalan kulit.. Awet muda gitu..… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata.

Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).



Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp :             012 711 1260      
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe



No comments: