Resepi-Resepi ESP, PD & Meal Shake Untuk Anda ~*


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  






SALAM RAMADHAN semua..  dah masuk hari kedua kiter berpuasa.. semoga anda semua kekal cergas di bulan ramadhan ini..

bagi yang telah mendapatkan ESP sempena promo ESP dengan harga SUPER MURAH bulan lepas, pasti menikmati ESP ini ketika bersahur juga berbuka kan.. insyaAllah dengan ESP sedikit sebanyak dapat mengurangkan rasa lapar bagi ibu-ibu menyusu dan juga ibu hamil (tidak terhad untuk dua golongan ini saje yea.. kelazatan yang bleh dinikmati oleh seisi keluarga). ramai yang minta resepi ESP nie pada saya.. bagi customer Shaklee GBS, anda bleh lihat juga resepi ini  'doc' group fb Shaklee GBS yea.. 

    (1)  Asas:
    • ESP + Air suam ~~ Rasanya seperti air soya buatan sendiri tanpa gula, sedap! Sangat disyorkan untuk individu yang kali pertama/kurang biasa minum protein soya.
    • Performance Drink + Air suam ~~ Rasanya seperti air oren Tang
    • Mealshake + Air suam ~~ Ranya seperti Milkshake McD vanilla.
    (2) Campuran:
    • ESP + Fresh Milk
    • ESP + Fresh Milk + kurma (blend)
    • ESP + Shaklee MealShake
    • ESP + Shaklee Performance Drink
    • ESP + Shaklee Performance Drink + MealShake Shaklee ~~ TERBAEK!!
    • ESP + Nesvita 3in1
    • ESP + Tropicana Twister
    • ESP + Ribena
    • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih, peria, pegaga)
    • ESP + Milo/Horlicks
    • ESP + Sirap bandung
    • ESP + Meal Shake + Aiskrim (buatan sendiri)...resipi leh check sini..http://exclusivelypumpingmother.blogspot.com/2011/01/resipi-baru-espnyum-nyumsedapp.html.
    • dan lain-lain... boleh tambah mengikut kreativiti anda.


    ESP ni rasa ni takdelah macam soya yang kita beli dalam kotak tu, ada manis² gitu. ESP ni rasanya lemak namun tidak manis. saya suka bancuh ESP nie dengan freshmilk. bila ketiadaan freshmilk itu, saya bancuh jek dengan plain water.. sedappppp jugak.. hehe

    kepada yang belum mendapatkan Mighty 3 Gem (Shaklee ESP, Performance Drink & Meal Shake) boleh hubungi saya untuk mendapatkan harga yang istimewa . Belum terlambat untuk anda sediakan kelengkapan/persediaan ramadhan untuk anda seisi keluarga. (^_^)

    Sedikit perkongsian kebaikan Mighty 3 Gem :
    • bertenaga sepanjang hari
    • membantu dalam meningkatkan tahap kecekapan dan penumpuan 
    • memelhara kesihatan secara menyuluruh




    **Resepi ini hanya cadangan. Sila hubungi pengedar Shaklee anda untuk mendapatkan konsultasi lanjut mengenai pengambilan ESP, Performance Drink dan Mealshake (sukatan, jadual, dan sebagainya).


    Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

    SMS/ WhatsApp :             012 711 1260      
    Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe




    No comments: