Testimoni - Euphoria Breastfeeding Set + ESP ~ mantopp ;)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  
 Jom kiter baca dulu testimoni ibu-ibu yg amik set b dan esp nie..


klik gambo utk lebih jelas


teruja kan.. ingin juga seperti mereka.. tapi ape yg mereka amik..? ape tue Euphoria Breastfeeding set.. ape tue ESP..

Vitalea@ Multivitamin dengan formula zat besi : sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting dan perlu dalam menjami kesejahteraan secara am.


B complex : lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil.


Vitamin C : sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.

Alfalfa : raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSUIBU.

ESP (Energizing Soy Protin) dan keempat-empat vitamin ini saling melengkapi antara satu sama lain. Ia membantu badan ibu sihat secara menyeluruh dan bagus utk perkembangan si anak. Manakala Performance Drink adalah minuman berglukos yang mengandungi formula opticarb iaitu membantu badan si ibu cergas sepanjang hari walau berpuasa dan mencegah dehidrasi secara tak langsung mengruangkan susu merudum..

TETAPI diingatkan yea..kejayaan penyusuan dengan pengambilan supplement memerlukan si ibu commit dengan 3 perkara ini:

  1. Memastikan sesi perahan yang konsisten setiap 2-3 jam sekurang-kurangnya Walaupun breast tidak menunjukkan tanda bengkak atau berat dengan susu, si ibu perlu teruskan perahan agar susu akan terus terhasil.
  2. Minum air sebanyak 3 liter. Minum sedikit tetapi istiqamah, insyaAllah 3 liter itu sedikit sebenarnya.Ibu dan anak2 (terutama abah ke offshore) kami cuba minum 19 liter untuk 4 hari. Air sangat bagus untuk kesihatan luar dan dalaman tubuh kita.
  3. DOA yang berterusan. Doa yang ibu maksudkan bukan sekadar niat menyusu dan tadah tangan semata-mata. Sebagai muslim kita perlu mendirikan solat kerana ia tiang agama, ada pendapat mendapati si ibu yang tidak menjaga solat akan sedikit lemah semangat untuk meneruskan perjuangan penyusuan. 


Dan semestinya kesan ESP + Set B amat bagus.. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260 begin_of_the_skype_highlighting            012 711 1260      end_of_the_skype_highlighting
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca