Add on GLA ~ untuk wajah lebih mulus (^_^)


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  
Anda yang dah cuba Euphoria Set D - Skin Care Set kami, namun masih mempunyai jerawat-jerawat degil? Parut-parut hitam dan himpunan jerawat yang tidak berkurangan?

Memang benar, ada yang berjaya dengan Euphoria Skin Care Set yang asas sahaja - B-Complex, Vitamin C & Vitamin E. Ada yang memerlukan tambahan Energizing Soy Protein (ESP) sebagai booster, terutama bagi mereka yang kesan hitam parutnya lambat hilang. Dan, jika telah mengambil air kosong secukupnya pun kesan jerawat masih banyak, inilah masanya untuk anda double-booster dengan Shaklee GLA Complex pula!
Ini testimoni dari kawan, merangkap biz partner GenkiMomma. Walaupun dah mengamalkan vitamin-vitamin asas yang diperlukan oleh kulit (B-Comp, Vita-C, Vita-E & ESP), beliau masih diserang oleh jerawat yang besar di sebabkan oleh stress harian yang tak dapat dielakkan.

Jadi, beliau telah dicadangkan mengambil tambahan GLA Complex (rujuk tarikh : May 27th, 2001!)


Ini pula feedback beliau selepas seminggu pengambilan GLA Complex (rujuk tarikh: June 8th, 2011):
"Saya baru cuba GLA hampir seminggu..Alhamdulillah..parut dan jerawat semakin kurang di pipi..lebih efficient GLA dari vit E pada saya.. "

Alhamdulillah, akhirnya ada jalan penyelesaian untuk beliau, dan pastinya buat anda yang berada di luar sana juga. Vitamin Shaklee ini berasal dari sumber semulajadi, dan jika diambil dengan jumlah yang berpatutan, cara yang betul, dan makan dengan ILMU, pastinya akan memberi kebaikan kepada semua individu.


credit : GenkiMomma

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp :             012 711 1260      
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca