Testimoni : Dua minggu sudah nampak kesan


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  






 


teruja kan.. tapi ingat yea.. kesan pada seseorang adalah berbeza.. ada yg seawal 5hari da nampak kesan.. ade yg dua minggu dan ade gak yg sebulan pun masih belum nampak sebarang perubahan. huhu tapi jangan risau.. 

Skin ni ambil masa sebab kulit organ terbesar kat badan kita. lagipun untuk skin kena ambil at least 2-3 bulan kalau nak tengok kesan sbb consume vitamin tak macam kita ambil produk farmaseutikal. produk farmaseutikal org gelarkan magic bullet, ia terus tuju pada tempat yang di rawat, tapi ada kesan sampingan sbb ia kebanyakkan dibuat dari drugs. tapi vitamin biasanya ia pulihkan sistem badan kiter dulu.  baru effectnya nampak di luar. biasanya kalau kita sihat, kulit kita nampak berseri² dan glowing.. ~ kredit : khairani 

ingin kulit yang cantik dan berseri.. Jom cuba dan anda rasa sendiri kesannya.. (^_^)

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :
Email : honeywawa85@gmail.com
SMS/ WhatsApp :             012 711 1260      
Facebook Fanpage  : Nur Salwa E-Shoppe

No comments: