Kenapa saya beri ziqri Omega

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Genap setahun umur ziqri, saya mula memberi Omega Guard sebiji seminggu
Kenapa saya beri anak saya omega?alhamdulillah.. kalau nampak ziqri selsema, lepas memberi sebiji omega, selsema akan nampak kering.. Ia juga  bagus untuk kecerdasan otak selain untuk imuniti badan. ziqri mmg suka sangat mkn omega nie.. tunjuk botol jek, dia da mengejar, da tau da kiter nak bg dia mkn omega.. lepas bagi mmg kena sorokkan botol kalau x, mmg dia nak lg.. untuk kanak-kanak setahun hingga 3 tahun, memadai sebiji seminggu..

sedikit info saya kongsikan mengenai omega.. 

Siapa yang sesuai amalkan Omega? *

1. Semua golongan lelaki dan wanita
2. Mereka yang ada masalah kolestrol HDL yang rendah,
3. Mereka yang sedang membesar dan belajar
4. Mereka yang ada masalah angin ahmar
5. Mereka yang ada risiko menjadi pelupa
6. Ibu yang mengandung dan menyusukan anak


Apa kata Dr Bruce Miller?
OmegaGuard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. 
Penyelidikan menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.*

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.*


Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.*Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp : 012 711 1260Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca