Supplemen untuk kanak-kanak

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  


selamat pagi semua..

Apa yea supplemen yang sesuai untuk anak kita yang berumur setahun ke atas? ada ke yang sesuai? Dengan Shaklee, vitamin yang lengkap untuk seisi keluarga.. pastinya ada supplemen yang sesuai untuk anak anda..

Antara supplemen yang sesuai untuk anda yang berumur setahun keatas ialah :


OMEGA GUARD

Merupakan minyak ikan terbaik di dunia. Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.


MEAL SHAKE
 

  • Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak
  • Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
  • Rendak lemak dan rendah glisemik
  • Sumber protein dan kalsium
  • Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur


Alhamdulillah, saya mula beri ziqri dua supplemen nie sejak dia berumur setahun.. Ziqri sangat suka bila saya berikan dia sebiji omega.. Sebiji xcukup menangis² nak lebih.. tapi xboleh.. Untuk kanak-kanak berumur setahun hingga tiga tahun, hanya sebiji seminggu. Meal shake saya beri dia minum sehari sekali.. alhamdulillah dapat menambah selera mkn dia.. Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

SMS/ WhatsApp :             012 711 1260      

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca