Posts

Showing posts from April, 2012

Istimewa Untuk Anak-anak Anda

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Jika anak-anak anda mempunyai masalah-masalah seperti berikut :

kurang selere makansering sembelitasmatidak fokus di dalam kelassering selsemakurang berat badan

Anda perlukan Meal Shake untuk anak anda.. Jangan biarkan masalah ini berlarutan yea..



ape kata ibu-ibu yang telah mencuba memberikan anak mereka Meal Shake Shaklee

Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :
Email : honeywawa85@gmail.com SMS/ WhatsApp : 012 711 1260 Facebook Fanpage  :Nur Salwa E-Shoppe



ziqri n ilham ~ ape yg sama?

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

minggu lepas berjalan² ke blog member.. singgah ke blog ummi ilham.. baca satu entry cter tentang perkembangan ilham di kala umur 8bulan.. ade picca ilham yg dikongsikan.. sekali tgk, mereka ade aksi yg sama laaa.. hehe so atas permintaan ummi ilham, saya upload la aksi mereka yg sama itu..  
ini aksi ziqri umur 7bulan

dan ini pula
aksi ilham umur 8bulan 
kak.. mohon cilok picca ilham yea..
hehehehe sama x? hehehe samalah kan.. kan.. kan..  nak baca lagi cter ilham n ummi dia (blogger tegar), bleh lah ke herneenazir.com (^_^)


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :
Email : honeywawa85@gmail.com SMS/ WhatsApp : 012 711 1260 Facebook Fanpage  :Nur Salwa E-Shoppe

PHD untuk saya dan anak ~ Part II

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Selamat tengahari.. 
alhamdulillah perut da kenyang di isi dengan jemput² ikan bilis yg digoreng oleh opismate.. kes malas nak turun g cafe.. seb baik ade opismate yg rajin menggoreng.. saya hanya rajin menjadi tukang makan.. hehehe 
hari nie nak smbung semula kisah penyusuan saya.. kalau maner yg blum baca part I bleh la klik link ini yea.. PART I.. hehe byk benda nak dicterkan tue yg wat entry berperingkat.. hehehe
yea.. mmg banyak benda yang saya nak sharekan bersama sepanjang penyusuan dua tahun nie.. terlalu banyak pengalaman dan pembelajaran yg saya dapat.. terlalu indah untuk saya kenangkan.. alhamdulillah dapat menjayakan penyusuan dua tahun suatu nikmat dan rezki yang Allah berikan kepada saya.. 
Alhamdulillah Allah mudahkan perjalanan saya.. pengalaman paling sakit saya hanyalah ketika kena nipple luka.. masa tue umur ziq…

Meal Shake istimewa utk anak anda

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

alhamdulillah.. dari umur setahun saya da mula berikan ziqri meal shake dan omega.. (ibu distributor kan.. harus la maner yg bleh diberi pada anak, anak akan dapat.. xkan ibunya sorang jek yang nak sihat..) hehehe
sekarang lagi nampak selera sungguh bl mkn.. bukan la maksud kesannya sehingga setahun yea.. tapi skang nie baru saya berikan ziqri meal shake secara konsisten.. sebelum nie ziqri menyusu badan.. bekalan ke nursery EBM.. bl dirumah saya bancuh meal shake dengan plain water.. agak payah gak nak suh dia abiskan segelas meal shake tue.. 
cuma skang ziqri dah dua tahun.. saya da mula kenalkan fm.. lebih mudah utk saya berikan meal shake padanya.. hanya campurkan sesudu kecil meal shake dalam bancuhan susu.. so sbb tue bleh konsisten stiap hari dia amik meal shake.. hehehe 
inilah muhammad ziqri.. senang hati saya skang tgk d…

Testimoni - Set Kurus Shaklee K2

Image
Testimoni fresh baru kuar dari oven.. hehehe teruja.
alhamdulillah.. 
bila customer puas hati dapat melihat jarum penimbang di angka yang beliau mahu, saya tumpang gembira juga.. hehe rajin adik saya sorang nie update status fb dia dengan vitamin shaklee yang dia amik..  
biar gambar sahaja berbicara.. hehehe
model : Mazura Masuri

permulaan hari dia dengan vitamin Shaklee


dulu amat susah nak minum air masak.. saya kata salah satu dara nak diet ialah minum air masak yang cukup.. bukan main dia pulun air masak nak diet punya pasal.. terbaikkk


kesan empat hari bersama Shaklee


alhamdulillah.. seminggu bersama set kurus Shaklee.. Teruja.. terBAIKKK

seronok bl suami memuji

Shaklee hanya membantu.. hasilnya adalah hasil usaha zura mendengar cadangan diet yang saya beri.. banyak gak petua diet yang saya perturunkan kat dia.. seb baik dengar kata.. seb baik displin.. hasilnya dia sendiri puas hati.. 
DISPLIN tue PENTING yea.. anda mahu.. anda kena displin.. amik sebarang produk pun harga beribu-ribu pun …

ESP ~ Pilihan Ramai

Image
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

alhamdulillah.. ESP Shaklee mmg jadi pujaan dan pilihan ramai.. ramai benar yg gemarkannya..  kena yea ESP shaklee menjadi Vitamin Paling Popular di antara vitamin shaklee yang lain.. 




ESP terkenal dengan soya yang sangat asli di mana tidak mempunyai apa-apa rasa, tidak menggemukkan dan ia kaya dengan protein. Mereka yang mengambil soya kebanyakan mengakui bahawa payudara mereka mudah bengkak dan mudah rasa kenyang sepanjang hari . Selain untuk menambah susu ia juga bagus untuk kesihatan kulit di mana ia memperbaiki sel-sel yang mata serta mencantikan kulit dan wajah kita secara tidak langsung. Sesuai di ambil oleh semua yea bukan hanya utk bf mom..

Fungsi Energizing Soy Protein membina dan perbaiki sel-sel tisu badan enzim dan hormonkehamilan, penyusuan, stress, pertumbuhan dan perawatan meningkatkan keperluan protein berkualiti