Obimin @ Vitamin Shaklee | Pilihan anda?


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  


anda sedang hamil.. pastinya ketika hamil ini risau samada keperluan anda utk baby dalam kandungan cukup atau tidak..? biasa dengar ibu hamil akan amik obimin.. atau jika xamik obimin pun ibu akan amik vitamin yg diberi oleh klinik kesihatan tempat ibu wat check up..

saya juga sedang hamil.. hehe alhamdulillah kandungan sudah masuk 30 minggu.. haaah! hehe sendiri terkejut.. xsangka da 30 minggu.. ape yg saya amik sepanjang kehamilan ini? saya amalkan vitamin Shaklee.. saya xamik obimin, saya xamik vitamin dr klinik kesihatan.. saya yakin yang keperluan saya cukup bl konsisten bersama vitamin Shaklee..

ape vitamin Shaklee yang saya amik | sesuai utk ibu hamil?

[1] b complex -
[2] vitamin c
[3] vitalea
[4] ostematrix - paling suka dan mmg menjadi pilihan ibu hamil.. membantu dlm pelawasan
[5] omega
[6] esp

jika memilih utk consume vitamin Shaklee sahaja boleh ke? cer klik picca di bawah nie.. (^_^)

sedang consume obimin so mcmaner nak consume Shaklee.. bleh amik kedua-duanya ke?


pilihan di tangan anda.. jika anda consume vitamin Shaklee sepanjang kehamilan.. anda bleh teruskan set yg sama semasa berpantang nnt.. hanya perlu add on zinc complex utk pemulihan luka yg cepat.. kemudian jika lepas abis berpantang tetap masih bleh teruskan set vitamin yg sama gak dan jika mahu bleh add on alfalfa complex.. hehehe kan best tue.. JIMAT.. Saya adalah pengedar sah Shaklee [id 854112].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com


Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca