Tingkatkan Kesuburan dengan Vitamin Shaklee


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

As salam semua.. Selamat pagi.. 


Anak itu harta paling berharga Allah beri untuk sepasang suami isteri.. Anak juga adalah rezki dari Allah.. Pastinya mereka yang telah berumahtangga mahukan kehadiran anak ini.. tapi siapa kiter untuk mengadakan harta ini tanpa izin Allah SWT kan.. 

Yea rezki anak ini Allah yang beri.. untuk mendapatkannya usaha dan tawakal dari kita.. Mendapatkan badan yang sihat salah satu usaha kiter gak.. pengambilan vitamin membantu anda utk sihat.. 

Antara vitamin yang kami cadangkan dalam set kesuburan adalah seperti berikut : 

 Multivitamin dan Multimineral (Vita Lea) membekalkan kesemua nutrien yang diperlukan oleh tubuh. Pendek kata ia memenuhi ruang² kosong dalam tubuh kita di mana mungkin kita tak cukup vitamin/mineral dari diet kita. Jadi bila badan dah cukup nutrien, pasti ia dapat berfungsi dengan lebih cekap.
♥ B Complex penting terutama untuk mereka yang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik yang diperlukan di awal kehamilan bagi mengelakkan bayi mengalami spina bifida. 
♥ Vita C pula untuk pembinaan dan pemulihan sel.
♥ Alfalfa  untuk wanita membantu dalam hal² organ kewanitaan dan menyelesaikan masalah seperti keputihan dan sebagainya.
♥ Vitamin E Keistimewaan Vita-E Complex Shaklee adalah ianya lengkap dgn Selenium. Satu capsule sehari membekalkan 400IU vitamin E dan 10mcg Selenium. Vitamin E merupakan salah satu anti-oksidan yg dikatakan mampu menghasilkan sperma dan ovum yg lebih berkualiti.. Selenium pula membantu untuk memaksimakan penghasilan sperma dan menjadikan sperma bergerak lebih tangkas. 

Selain daripada itu, pengambilan Vitamin E juga membantu dlm kehidupan seksual suami dan isteri. Bagi suami, Vitamin E membantu suami lebih bertenaga, mudah teransang, mempunyai ereksi yg lebih lama serta mampu menghasilkan orgasma yg berkualiti. Bagi isteri pula, Vitamin E membantu menstabilkan  hormon seterusnya membantu meningkatkan daya seksualnya

ESP protin yang berasaskan soya yg baik untuk sel dalam badan kiter @ makanan kepada sel badan.. sel yang baik akan menjadikan badan pun sihat.. 

Vitamin/produk yang memainkan peranan dalam kesuburan ini adalah
GLA Complex membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antara kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub falipio sehingga 5 hari. 
♥ Zinc pula membantu menguatkan sperma.
PROMO ESP yang BEST tue jangan lupa yea.. berlangsung sepanjang OKTOBER 2012 (^_^)


Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca