VITAMIN E UPGRADED FORMULA


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Vitamin E Shaklee mengandungi SELENIUM

Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa selenium.. Pengambilan vitamin E perlulaj lengkap dengan selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum manakala tanpa selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.. 

Sekarang ditambah pula GRAPE SEED EXTRACT

VIT E complex dari shaklee NOW UPGRADE formula with GRAPE SEED EXTRACT! Yeahhh..beri kebaikan yg berganda! Antara kebaikan grape seed extract - 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E, dan 50 kali lebih besar daripada vitamin C!!
 
Bagus untuk kulit cantik, kulit licin, awet muda..anti oksidan yg best..dan jgn lupa
as vitamin cinta...

Kebaikan Grape Seed Extract:

> ekstrak biji anggur mengandungi pelbagai bahan-bahan yang memberi kebaikan untuk kesihatan, seperti protein, lipid, karbohidrat dan polifenol (yang datang terutamanya dalam bentuk flavonoid, juga dikenali sebagai bioflavonoids). Flavonoid istilah digunakan untuk kelas bahan kimia tumbuhan yang dikenali untuk aktiviti mereka sebagai antioksidan yang sangat kuat, dan dengan itu keupayaan mereka dalam melindungi tubuh daripada kerosakan oksidatif dan radikal bebas. Ia tidak benar-benar mengejutkan apabila anda mempertimbangkan kajian saintifik: mereka menunjukkan bahawa kuasa antioksida polifenol adalah 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E, dan 50 kali lebih besar daripada vitamin C.

> A good "side effect": Younger looking skin. also bond with collagen, the most abundant protein in the body and a key component of skin, gums, bones, teeth, hair and body tissues.
PROMO ESP yang BEST tue jangan lupa yea.. berlangsung sepanjang OKTOBER 2012 (^_^)


Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com

 

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca