Follow saya di Instagram




 FB


 FB PAGES




 INSTAGRAM



 TWITTER





 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com





SIJIL HALAL SHAKLEE TAHUN 2013

TERKINI 





 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com

SHAKLEE - berat naik?

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

salam semua

terkejut baca tajuk entry..? mesti anda-anda yg sedang consume terkejut kan.. jangan risau.. vitamin shaklee bekerja @ bertindak mengikut keperluan badan anda.. jika minum cukup, pengambilan yang betul, insyaAllah vitamin shaklee memberikan keperluan yang anda mahu.. 

asyik bercter pasal mereka yang nak kurus jek kan.. mehh saya cter plak utk anda yang mahu tambah berat badan.. bila badan berisi sikit, org tegur.. bila badan kurus sgt pun org tegur kan.. kata kiter sakit la.. hihi lumrah kehidupan.. sabar jek laaa

ok untuk anda yang mahu kelihatan comel ckit.. shaklee ada cadangan vitamin yang sesuai untuk anda untuk tambah berat.. 

1) meal shake - membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protien. rasanya sedap macam milk shake kat mcD (^_^)

2) vitalea - membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat dalam vitalea kita)

3) b complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

JANGAN RISAU!!!!!!


untuk anda yang takut ttg kenaikan berat badan dan sekarang anda sedang consume 3 vitamin di atas nie, anda JANGAN RISAU.. ia tidak akan menambah berat anda.. kami akan bantu cara pengambilan vitamin mengikut keperluan individu.. setiap individu berbeza..


ehhh ade yang dah berjaya tambah berat ngan vitamin shaklee.. (^_^)




klik picca utk lebih jelas.. atau bleh view dengan lebih lebih jelas di FB page saya


 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com



Shaklee Ostematrix lebih dari daripada kalsium


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


ostematrix shaklee lengkap dengan magnesium dan vitamin d..

cerita mudah untuk anda paham (^_^)

kalsium = emas
tulang = umah
magnesium = lori yg bawak emas 
vitamin d = kunci

ceritanya.. 

emas perlu dihantar ke rumah.. tapi rumah berkunci.. untuk buka rumah tue kiter perlukan kunci rumah.. (^_^).. kalau xde kunci, rumah tutup dia akan ke rumah lain yg terbuka..

ostematrix

utk menghantar kalsium ke dalam tulang, kalsium perlukan magnesium.. dan utk membolehkan magnesium masuk hantar kalsium, perlukan vitamin d utk membantu (penyerapan).. 

jika kalsium tidak dibantu oleh magnesium dan vitamin d, kalsium tidak dpt menyerap ke dalam tulang.. dia akan pergi ke buah pinggang, hati dll lagi dia pergi yg salah satunya boleh menyebabkan batu karang.. 

bertuahnya kiter dpt kenal ostematrix shaklee.. dpt amik kalsium yg btul dpt memainkan peranannya dalam membantu kiter mendapatkan tulang yg sihat..


Bagaimana memilih kalsium premium? 
*********************************************
♥ pilih produk yg ada vitamin D dan magnesium
♥ elakkan produk yg dibuat dr tulang dan dolomite untuk mengelak keracunan plumbum
♥ elakkan mineral chelated kerana proses tersebut boleh menyebabkan tubuh menyerap logam berat tercemar dan toksin dalam proses menyerap mineral



 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com

OSTEMATRIX Shaklee - promo MAC 2013

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.






 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com