Posts

Showing posts from March, 2013

Follow saya di Instagram

Image
FB

 FB PAGES



 INSTAGRAM


 TWITTER




Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.
Nur Salwa Ishak ♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ] ♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260 ♥ Emel : honeywawa85@gmail.com ♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com ♥FB Page :Nur Salwa Vitamin E Shoppe




SIJIL HALAL SHAKLEE TAHUN 2013

Image
TERKINI 




Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.
Nur Salwa Ishak ♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ] ♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260 ♥ Emel : honeywawa85@gmail.com ♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com ♥FB Page :Nur Salwa Vitamin E Shoppe

Makan Shaklee Berat Naik

Image
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
salam semua
terkejut baca tajuk entry..? mesti anda-anda yg sedang consume terkejut kan.. jangan risau.. vitamin shaklee bekerja @ bertindak mengikut keperluan badan anda.. jika minum cukup, pengambilan yang betul, insyaAllah vitamin shaklee memberikan keperluan yang anda mahu.. 
asyik bercter pasal mereka yang nak kurus jek kan.. mehh saya cter plak utk anda yang mahu tambah berat badan.. bila badan berisi sikit, org tegur.. bila badan kurus sgt pun org tegur kan.. kata kiter sakit la.. hihi lumrah kehidupan.. sabar jek laaa
ok untuk anda yang mahu kelihatan comel ckit.. shaklee ada cadangan vitamin yang sesuai untuk anda untuk tambah berat.. 
1) meal shake - membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protien. rasanya sedap macam milk shake kat mcD…

Shaklee Ostematrix lebih dari daripada kalsium

Image
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

ostematrix shaklee lengkap dengan magnesium dan vitamin d..

cerita mudah untuk anda paham (^_^)
kalsium = emas tulang = umah magnesium = lori yg bawak emas  vitamin d = kunci
ceritanya.. 
emas perlu dihantar ke rumah.. tapi rumah berkunci.. untuk buka rumah tue kiter perlukan kunci rumah.. (^_^).. kalau xde kunci, rumah tutup dia akan ke rumah lain yg terbuka..
ostematrix
utk menghantar kalsium ke dalam tulang, kalsium perlukan magnesium.. dan utk membolehkan magnesium masuk hantar kalsium, perlukan vitamin d utk membantu (penyerapan).. 
jika kalsium tidak dibantu oleh magnesium dan vitamin d, kalsium tidak dpt menyerap ke dalam tulang.. dia akan pergi ke buah pinggang, hati dll lagi dia pergi yg salah satunya boleh menyebabkan batu karang.. 
bertuahnya kiter dpt kenal ostematrix shaklee.. dpt amik kalsium yg btul dpt memainkan p…

OSTEMATRIX Shaklee - promo MAC 2013

Image
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.






Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.
Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ] ♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260 ♥ Emel : honeywawa85@gmail.com ♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com
♥FB Page : Nur Salwa Vitamin E Shoppe