Posts

Showing posts from July, 2013

CoQHealth Plus utk ibu yang stress?

Image
TESTIMONI CoQHealth Plus SATU PERKONGSIAN HEBAT TENTANG COQHEALTH Ibu lingkungan 30 tahun sering merasa keletihan dengan bebanan rutin harian seorang suri rumah ditambah dengan keletah anak-anak yang su ngguh lasak. Jeritan dan pekikan mereka sering menjadi tekanan dan menjadikan jantung berdegup kencang. Getaran jantung sering terasa dan melahirkan perasaan gemuruh dan tidak senang. Namun, selepas satu ke dua minggu pengambilan CoQHealth, rasa debaran dan goncangan jantung itu mula reda dan hilang. Malahan, bebanan rutin harian serta Jerit pekik anak pun seakan mendamaikan jiwa dan menjadikan ia satu aktiviti senaman kecergasan pula.  “Saya kini lebih positif dan perasaan saya benar-benar nyaman dan menenangkan!  Terima kasih CoQHealth!”    Saya adalah pengedar sah Shaklee ..  Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia.  Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.   Nur Salwa Ishak ♥ Shaklee In

CoQHealth Plus untuk jantung anda

Image
alhamdulillah.. hari ni ramadhan kedua..  hari ini nak perkenalkan produk terbaru Shaklee yang baru sahaja diperkenalkan awal Jun 2013 semasa National Conference yang lepas..  CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari  semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin  E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul  bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi  penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik. CoQ10 telah ditunjukkan dapat: • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung • Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL • Meningkatkan peredaran darah • Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.   Saya adalah pengedar sah Shaklee ..  Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia.  Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari

Salam Ramadhan

Image
alhamdulillah  ramadhan tiba lagi insyaAllah malam nie bermula solat terawih malam pertama Ya Allah  terima kasih aku masih berpeluang untuk bertemu ramadhan kali ini moga ramadhan kali ini dapat memberikan 1001 rahmat kepada kami sekeluarga  serta semua umah di bumi ini  ehsan picca ~ google persediaan Ramadhan bersama vitamin shaklee untuk bulan puasa ni, memandangkan sarapan diganti sahur, maka set Tripple Gem ni sangat bagus untuk di'consume' seisi keluarga.  Kebaikan set ini :- Bertenaga sepanjang hari Membantu dan meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan Memelihara kesihatan secara menyeluruh Saya adalah pengedar sah Shaklee ..  Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia.  Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.   Nur Salwa Ishak ♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ] ♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260 ♥ Emel : honeywawa85@gmail.com

GLA COMPLEX - lelaki pun boleh

Image
Org lelaki boleh consume GLA Complex?  Mestilah boleh.  Semua vitamin shaklee sesuai di amik oleh lelaki juga perempuan.. jika gla di amik oleh perempuan biasa kiter dengar membantu menstabilkan period, mengurangkan pms, mengurangkan jerag at dll lain2 fungsi  Utk org lelaki plak, akan dpt kesan yg sama. Menstabilkan period tue tidak lah.. fungsi yg sama bl seorng lelaki amik gla complex adalah * mengurangkan blood-clot yg boleh menyebabkan serangan jantung * mengawal kolestrol * mengawal kencing manis dan darah tinggi * baik utk fungsi saraf * memperlahankan proses penuaan * membantu menangani eczema * menguatkan imuniti tubuh Haaa kan byk tue.. boleh jek org lelaki/suami nak consume gla bersama isteri. Tp of coz org perempuan/isteri dpt lbh kesannya hehe Saya adalah pengedar sah Shaklee ..  Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia.  Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari sa

GLA COMPLEX ~ PROMO SHAKLEE JULAI 2013

Image
Apa itu GLA? GLA atau nama saintifiknya dikenali sebagai Gama Linoleik Acid (GLA). Ia merupakan  bahan binaan bagi prostaglandin . Apa pula prostaglandin?  Prostaglandin merupakan bahan hormon dalam badan . Ianya penting untuk fungsi kimia badan seperti  mengawal tekanan darah, mengawal muscle contraction, menghalang rembesan gastrik dan banyak lagi. Ia juga adalah anti keradangan, anti pembekuan darah disamping mengurangkan tekanan darah FAEDAH GLA dikatakan  membantu mengurangkan keradangan yang biasa dalam sindrom pra-haid(PMS), arthritis rhematoid dan eczema . Selain itu GLA  membantu mengurangkan sakit dan kebas yang berkaitan dengan masalah kencing manis . GLA juga dikatakan dapat  membantu mengawal kencing manis (jenis 2) dengan membaiki kadar insulin & kolesterol . GLA juga  membantu dalam menyingkirkan lebihan berat badan  terutama bagi yang ingin mengurangkan berat badan. SIAPA YANG MEMERLUKAN GLA? GLA diperlukan bagi golongan wanita yang men