AIDILFITRI 2013.. BERAYA DI PERANTAUAN??

SALAM AIDILFITRI.. 6 SYAWAL..

alhamdulillah.. ari nie da mula bekerja.. cuti xlama.. semlm dalam kul 1130 malam smpai ke jb.. ari nie terus keje.. tetap segar.. lemau? xde la.. biasa2 jek.. org makan vitamin mmg gitu.. segar sokmo.. hihihi 

tahun nie giliran beraya di Sabah.. beraya bersama keluarga sebelah suami.. dari awal kami berkahwin alhamdulillah da mula sistem giliran beraya... tak perlu nak bertengkar bergaduh mengundi bagai.. giliran tetap tiap tahun.. redha n perlu redha la.. hihihi

mahu marathon cerita pasal raya tahun 2013.. hihi byk cerita yang mahu dikongsi.. bila upload gambar di fb ramai kawan-kawan yang bertanya ape kelupis, ape  buah terap, ape rasa kelupis, mcmaner raya di perantauan.. so insyaAllah saya akan kongsikan cerita di blog kesayangan saya nie.. 

untuk entry pertama raya nie, saya mulakan dengan perjalanan balik ke kampung.. dari jb ke kk.. transit sebentar di kl.. alhamdulillah.. penerbangan balik ke kampung di tanggung oleh kerajaan.. terima kasih Malaysiaku.. suami org sana.. so layak untuk claim waran penerbangan mengunjungi wilayah asal.. dari kami berdua.. bertiga dan sekarang berempat smuanya di tanggung oleh kerajaan.. berpeluang naik MAS.. 

lepas subuh dah gerak ke Senai Airport.. transit kat KLIA.. tiba di KKIA lebih kurang jam 330 petang.. petang raya kami smpai.. bersahur di Johor Bahru.. Bersungkai (berbuka puasa) di Papar.. hihihihi xlama smpai rumah trus berbuka.. 

seterusnya layan la gambar kami yea.. hehe









nie antara gambar dari phone chumel saya.. hihi ok.. cukup entry pertama perjalanan kami balik kampung.. insyaAllah entry kedua raya 2013 cter tentang malam raya.. MIL wat menu utama raya di sabah.. ape yea.. hihihi kawan-kawan di fb mesti tau da.. hihi


promo ogos 2013 - AJHT



 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260♥ Emel : honeywawa85@gmail.com♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com






No comments: