Set Kesuburan Shaklee Bantu Dapat Anak

selamat tengahari semua.. 

Anak/cahaya mata itu rezeki dari Allah.. istilah bunting pelamin.. bertuah utk mereka.. xlama mendirikan rumah tangga sudah disahkan mengandung.. untuk mereka yang sudah lama berkahwin tapi masih belum diberikan rezeki anak, jangan terlalu bersedih.. kiter masih boleh berusaha.. usaha itu perlu.. redha itu juga perlu.. kerja seterusnya kiter serahkan pada Allah SWT.. 

vitamin shaklee yang sesuai utk kesuburan atau untuk mereka yang merancang untuk mendapatkan cahaya mata


1) ZINC COMPLEX 

salah satu mineral penting untuk kesuburan lelaki. dapat meningkatkan bilangan sperma, memperbaiki bentuk, fungsi, pergerakan dan kualiti sperma lelaki. kekurangan zink juga dikatakan antara sebab kemandulan 


zink juga membantu mengurangkan masalah prostat bengkak. tanda prostat bengkak ialah kerap bangun malam untuk membuang air kecil.

2) VITAMIN E

sangat membantu meningkatkan kualiti dan bilangan sperma. meningkatkan juga hormon testosteron selain baik untuk jantung.. uniknya vitamin E shaklee ini ia lengkap dengan selenium.. 

3) GLA COMPLEX

peranan penting dalam kesuburan wanita. membantu tubuh menghasilan "cecair kesuburan".. membantu memberikan 'ruang' utk sperma terus hidup dalam tiub falipio sehingga 5 hari. membantu mengatur period yang tidak teratur. 

4) ALFALFA COMPLEX

membantu mengurangkan rasa sakit / kering ketika 'bersama'. mengurangkan masalah keputihan, bau badan yang kurang selesa dan ianya membantu hubungan suami isteri kerana ia bertindak seperti kacip fatimah 

5) B COMPLEX

memberikan rasa tenaga yang berpanjangan pada badan. anti stress dan lengkap dengan asid folic yang diperlukan utk mengelak risiko spina bifida pada bayi (pembentukan tulang belakang yang tidak sempurna).

TIPS MENINGKATKAN KESUBURAN DARI DR. HAMID ARSHAT : 


1. Doa dengan bersungguh-sungguh
2. Berusaha untuk menurunkan berat badan
3. Bersenam selama 30 minit setiap hari
4. Ambil supplement multivitamin, Vitamin E, Vitamin C dan Asid Folik
5. Tenangkan jiwa dan emosi
6. Setiap rawatan memerlukan tempoh 3 hingga 6 bulan untuk keberkesanannya


Set Kesuburan Shaklee nie hanya membantu dan menjadi salah satu ikhtiar anda.. Ia juga membantu memberikan kesihatan yang baik pada tubuh anda.. Selebihnya kiter serahkan hanya pada Allah yang menentukan.. Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260♥ Emel : honeywawa85@gmail.com♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca