Ahli Shaklee - macamaner caranya?

alhamdulillah.. 

hampir setiap hari saya menerima email dari mereka yang mahu bersama-sama saya untuk menjadi ahli shaklee.. ramai yang bertanyakan macamaner cara untuk menjadi ahli shaklee. sebut sahaja Shaklee memang ramai yang tahu.. sebut sahaja Shaklee memang ramai jek yang kenal vitamin-vitaminnya.. sebut sahaja Shaklee memang ramai sahaja yang mengakui telah 'consume' vitaminnya yang pelbagai dan 'HOT' itu..

mahu menjadi ahli Shaklee..? tidak kira untuk tujuan kegunaan sendiri atau dengan tujuan untuk menjadikan sebagai salah satu cara menambah pendapatan sampingan, caranya tetap sama.. anda hubungi saya.. 

1] Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Tambahan RM10 untuk semenanjung / RM20 sabah sarawak untuk kos penghantaran.. Keahlian adalah SEUMUR HIDUP

2] berikan maklumat dibawah kepada saya untuk saya daftarkan keahlian anda

  • Nama Penuh : 
  • No. Ic :
  • Alamat : 
  • No. Phone : 
  • Email : 
  • No. Akaun & Nama Bank : 
  • Nama Pasangan (untuk yang berkahwin) : 
  • No. Ic Pasangan :
3] Setelah saya menerima bayaran keahlian daripada anda ( no akaun untuk bayaran akan diberikan melalui sms), saya akan segera mendaftarkan kealian anda didalam sistem.. No. Keahlian anda akan diberikan sejurus saya selesai mendaftar.. 

4] Anda akan terus boleh login ke dalam sistem untuk menyemak maklumat anda yang telah saya 'keyin'.. dan anda boleh terus membuat pembelian.. mudah kan (^_^)

5] Bagi anda yang mahu menjadikan shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan, saya akan bantu anda.. saya akan add anda dalam SECRET GROUP saya di FB.. anda akan dibimbing dan di guide cara-cara untuk mendapat income dari Shaklee.. 

Sebarang pertanyaan anda boleh terus menghubungi saya.. 
Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260♥ Emel : honeywawa85@gmail.com♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com


Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca