Shaklee Eksklusif hanya untuk Ahli Berdaftar

 ## entry lekat utk sebulan.. entry terkini scroll bwh yea ##

salam semua.. pagi yang indah.. 

walaupun bukan tinggal di kawasan kampung atau pulau, alhamdulillah masih dapat mendengar kicauan burung di luar... nikmat.. alhamdulillah

hari baru di bulan yang baru.. semangat juga baru.. memulakan sesuatu yang lain dari kebiasaan memang sangat teruja.. sangat seronok... tapi tidak semua orang suka atau selesa dengan perubahan.. sanggup dan mahu kekal dengan rutin atau aktiviti yang sama setiap hari.. tidak bosan kah..? saya cuba mahu melakukan aktviti yg berbeza setiap hari.. saya juga doakan anda pun sama.. melalui hari-hari yg ceria dengan semangat yg sentiasa berkobar-kobar... 

sama halnya dengan cerita bisnes kesayangan saya iaitu Shaklee... hari-hari yang saya lalui dengan shaklee yang membezakan rutin harian saya.. ada masa mesej-mesej yang diterima buat kami SID-SID (Shaklee independent distributor) teruja.. teruja dengan promo bulanan yang diberi... macam hari nie saya pasti rata-rata SID menanti penuh debar dan tertanya-tanya "apa agaknya promo gempak bulan april nie?"

kadang tue surprise gila dengan mesej yang kata " vitamin c out of stock", " herbal blend out of stock", "ajht available in branch only".. hahaha dan-dan tue gak lah masing-masing gelabah.. dan-dan tue gak lah masing-masing pecut ke shaklee.. kelakar dan semua tue buat kami teruja dan serius best sangat sebenarnya.. 

isu terbaru yang kami terima dan ini bukan sahaja untuk kami SID tetapi melibatkan anda-anda pengguna / pengamal / consumer vitamin Shaklee juga.. 

dicadangkan atau WAJIB untuk anda anda anda anda dan anda menjadi sebahagian keluarga besar Shaklee.. mendaftar sebagai ahli shaklee yang sah sekiranya anda mahu terus menikmati tawaran harga menarik menarik atau harga ahli untuk setiap pembelian produk Shaklee..

bermula April ini, tiada lagi tawaran harga ahli kepada mereka yang bukan ahli.. ini termasuklah kepada semua regular customer saya.. bermula april, semua harga adalah retail price sahaja.. tiada sebarang penawaran lain yea..

anda biasa dapat harga istimewa dari saya.. sekarang berapa pula harga retail price?? klik sini PRICE LIST..  yang dah biasa beli pasti terasa perbezaannya kan.. nak untung kan..? so jom join ahli..


macamaner nak jadi ahli Shaklee..? mudah sahaja..

ade dua pilihan untuk anda.. 

1) yuran keahlian seumur hidup rm75 untuk semenanjung M'sia atau rm85 untuk sabah/sarawak

atau 

2) PERCUMA keahlian (tanpa bayaran keahlian ) dengan membuat pembelian produk berjumlah rm650 (200uv)

jadi mana satu pilihan anda.. 

selepas membuat pilihan, berikan saya beberapa detail di bawah ini..

nama :
alamat : 
no.tel : 
no.ic : 
email: 
no.acc bank : 
nama bank : 
nama pasangan : 
no.ic pasangan : 

kemudian saya akan daftarkan keahlian anda di dalam sistem dan anda akan terus diberikan no keahlian shaklee dan taraaaaaa anda terus bleh login ke dalam sistem utk membeli belah produk shaklee dengan tawaran harga hebat.. 

saya bagitau sini heh, perbezaan harga ahli dan bukan ahli adalah lebih kurang antara 20-30 % yea... anda kira dan nilai sendiri keuntungan yang akan anda perolehi bila menjadi ahli shaklee.. anda kira dan garu kepala sendiri kerugian anda tidak membeli dengan harga ahli.. 

siapa nak untung?????? 

kami berikan pilihan, anda buat pilihan yang bijak yea... 

kelebihan menjadi ahli shaklee, klik sini --->   KEAHLIAN SHAKLEE

hubungi saya..
pengedar Shaklee anda
saya sedia membantu





Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260♥ Emel : honeywawa85@gmail.com♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.








No comments: