Hujung minggu yang indah bersama family Shaklee saya..

alhamdulillah.. 

hari minggu yang penuh dengan aktiviti bersama family Shaklee saya.. jumaat pagi kami dah bergerak dari Jb ke KL.. wahhh jb kl sekarang macam sebelah-sebelah jek rasanya.. hahaha program bermula jumaat sebab di johor cuti mingguan adalah pada hari jumaat dan sabtu.. 

dari jb terus menuju ke shah alam.. aktiviti pertama adalah 'meeting' di opis mami shaklee saya iaitu Master Hadhatina bersama sideline (supermom's sister).. 'meeting' mula jam 3 hingga jam 6.. terpaksa stop sebab memasing nak solat.. 

shaklee



lepas solat asar, terus tunggu solat maghrib plak sebelum memasing dah rasa sesuatu yang lai di perut.. haha memasing lapar dengan anak-anak yg kepenatan.. penat sebab bermain dalam opis.. memasing tak puas dah.. selesai solat semua, berkonvoi plak ke tempat makan, Restoran Nasi Arab Dami.. 

kecoh.. hahah itulah kami bila sesekali (kerap gak dah sekarang) berkumpul..  

shaklee



shaklee supermom


esoknya pula iaitu sabtu.. hari saya bersama dengan cucu cicit shaklee dari anak pertama saya, zainora..  walau sebelum nie mesra di fb shj, tapi pertemuan pertama kali tue meriah.. lebih meriah dari berbual di fb.. itu memang lah kan.. perjumpaan yg santai.. perkongsian pendapat sambil makan-makan.. itu yg best tue.. hihi


shaklee skudai






shaklee skudai

shaklee skudai


shaklee petaling jaya
ini anak sulong shaklee saya yg sangat berdikari.. dia punya matlamat.. dia tau ape yg dia mahu dari shaklee.. dia percaya shaklee memang sangat boleh berikan ape yg kiter ingin capai..

owhh haaa ini cicit paling cemerlang.. insyaAllah bulan Jun nnt, pertama kali nak amik award dari shaklee.. pertama kali hadir ke NC shaklee, terus rembat 6 awards.. opss cucu cicit  lain jangan kecik hati plak yea.. korang semua juga tetap yang cemerlang.. 

dengan Shaklee tiada yg mustahil. semua berpeluang dapat ape yg shaklee tawarkan.. tidak kira berapa tahun anda bersama shaklee, anda rajin, anda fokus, insyaAllah ape anda impikan pasti dapat.. kami tidak menjanjikan sesuatu yg tidak pasti.. ape yg kami sharekan.. ape yg kami cerita adalah dari hasil yg kami dapat.. dari ape yg kami sendiri perolehi.. 

 



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 

Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260♥ Emel : honeywawa85@gmail.com♥ Laman web: nursalwa.blogspot.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



 




No comments: