Performance Drink Penyebab Deman Selsema??

baru-baru ini rakan SID saya mendapat komen dari seorang pelanggannya.. 

"semalam hari pertama saya minum performance drink, hari ini saya selsema.. performance drink ini ke puncanya?'

macamaner pula dengan testimoni dari puan Lyna ini.. 

Lalu saya mengambil segelas Performance Drink bersama 2 biji Vita-C yang dipatahkan. Alhamdulillah, keesokan harinya, selesema saya yang ditanggung selama 3 minggu (belum masuk sakit2 badan dan lemah lesu) kering.Saya jarang mengambil minuman ini kecuali semasa berpuasa atau semasa demam, oleh sebab itu memang tidak teringat tentangnya, hinggalah minggu ke-3 mengalami selesema barulah saya terfikir tentangnya, alhamdulillah.Saya juga menyarankan minuman ini kepada suami yang mengadu kepalanya terasa pening dan panas akibat terkena hujan (sehari sebelum mengendalikan Bengkel Adsense 101). Syukur, suami saya tidak demam dan cergas untuk menemani saya ke Bengkel Adsense101.

Read more http://vitaminsemulajadi.com/legakan-selesema-dan-demam-ringan-dengan-performance-drink/

Performance Drink ini juga bagus untuk kanak-kanak yang mengalami demam dan juga untuk menghadapi keadaan di mana cecair dalam badan mengalami penyusutan akibat daripada masalah cirit-birit, muntah-muntah atau ketika berpuasa.. Ia juga berguna untuk melegakan ketidakselesaan semasa krisis penyembuhan 

Minuman berperisa oren ini sangat membantu memberikan kesihatan dan pemulihan badan anda.. bukan penyebab kepada selsema atau lain-lain kesakitan yang datang.. mungkin secara kebetulan sahaja.. (^___^)

sediakan performance drink di rumah anda untuk kegunaan seisi keluarga

Comments

Popular posts from this blog

Tips Atau Cara Untuk Dapat Anak Perempuan

Susu Ibu Berlainan Waktu Perahan Boleh Campur

Betul ke makan vitamin jadi gemuk? ~ sila baca