Ibu-ibu Meroyan Alat Kendong Anak di Pasir Gudang

alhamdulillah..

Perjumpaan atau dalam istilah kami sessi meroyan akhir tahun Selat Tebrau Babywearers berjaya diadakan dengan jayanya di Pasir Gudang.. maktang yang baru menamatkan gelarannya itu turut join sama.. 

layan gambar sahaja lagi best

haruslah laga-laga hihi

royan makan.. semua sedap

salah seorang anak dara nie artis BAMS.. korang kenal?

gambar ramai-ramai. itu pun anda yang tak masuk. tak sempat

ku bermeitai

nampak!!! mak-mak meroyan hihi ramai kan?

makanan hihi

baby qisya tidur lena
abang muqri 'isi minyak'

saya berRingsling Nebula.. 
bakal berpindah milik.. 
ada yang berminat?
PM yea.. 
hahah sempat lagi..

yeahhh 
rindu nak berBackCarry
sedap betul

nak tengok lagi gambar-gambar aktiviti kami, boleh request untuk masuk ke group fb Selat Tebrau Babywearers.. tapi saya bagitahu awal-awal nie.. Group ni khas untuk warga Johor sahaja. Jangan Marah yea...

Dalam pukul 1120 kami terus bergegas balik.. mahu bersiap untuk program petang di Hotel Paragon.. Apa plak alat kendong yang akan saya pakai? Nantikan entry seterusnya..



Suami Larang Isteri Beli Set Menyusu Shaklee? Kenapa Shaklee?

perkara biasa bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, mesti mencari milk booster.. risau bila susu merudum, cemas bila tengok stok ebm di dalam freezer tinggal beberapa ketul sahaja.. bukan itu sahaja, kebiasaan ibu-ibu yang menyusukan anak ini mudah letih dan moody..

google.. 

pasti akan keluar atau jumpa milk booster pilihan ibu-ibu sekarang iaitu set menyusu Shaklee.. fenomena..

tetapi..

kenapa suami ini melarang isterinya membeli set menyusu shaklee?
ada kesan sampingan?
apa impak kepada mereka sekeluarga?

tonton video ini sehingga habis, anda akan temui jawapannya.. 




anda sudah menonton video di atas sehingga habis? berbaloi atau tidak suami melarang tindakan si isteri itu? keputusan yang merubah hidup suami, isteri dan juga anak-anaknya..

Anda isteri yang mahu meneruskan niat untuk membeli set menyusu Shaklee? tahniah saya ucapkan.. 

set menyusu shaklee


Anda ibu yang mahu berikan sesuatu yang terbaik untuk anak anda.. 
Anda isteri yang mahu merubah hidup menjadi yang luar  biasa..
Tunjukkan pada suami yang pilihan anda adalah tepat..


Hubungi saya.. InsyaAllah saya bantu anda..