Posts

Showing posts from December, 2014

Ibu-ibu Meroyan Alat Kendong Anak di Pasir Gudang

Image
alhamdulillah..

Perjumpaan atau dalam istilah kami sessi meroyan akhir tahun Selat Tebrau Babywearers berjaya diadakan dengan jayanya di Pasir Gudang.. maktang yang baru menamatkan gelarannya itu turut join sama.. 

layan gambar sahaja lagi best

haruslah laga-laga hihi
royan makan.. semua sedap
salah seorang anak dara nie artis BAMS.. korang kenal?
gambar ramai-ramai. itu pun anda yang tak masuk. tak sempat
ku bermeitai
nampak!!! mak-mak meroyan hihi ramai kan?
makanan hihi
baby qisya tidur lena abang muqri 'isi minyak'
saya berRingsling Nebula..  bakal berpindah milik..  ada yang berminat? PM yea..  hahah sempat lagi..
yeahhh  rindu nak berBackCarry sedap betul
nak tengok lagi gambar-gambar aktiviti kami, boleh request untuk masuk ke group fb Selat Tebrau Babywearers.. tapi saya bagitahu awal-awal nie.. Group ni khas untuk warga Johor sahaja. Jangan Marah yea...
Dalam pukul 1120 kami terus bergegas balik.. mahu bersiap untuk program petang di Hotel Paragon.. Apa plak alat kendon…

Suami Larang Isteri Beli Set Menyusu Shaklee? Kenapa Shaklee?

Image
perkara biasa bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, mesti mencari milk booster.. risau bila susu merudum, cemas bila tengok stok ebm di dalam freezer tinggal beberapa ketul sahaja.. bukan itu sahaja, kebiasaan ibu-ibu yang menyusukan anak ini mudah letih dan moody..
google.. 
pasti akan keluar atau jumpa milk booster pilihan ibu-ibu sekarang iaitu set menyusu Shaklee.. fenomena..
tetapi..
kenapa suami ini melarang isterinya membeli set menyusu shaklee? ada kesan sampingan? apa impak kepada mereka sekeluarga?
tonton video ini sehingga habis, anda akan temui jawapannya.. 

Dia Peer Counselor Laktasi, Tapi Masih Buat INI from iReach HD on Vimeo.

anda sudah menonton video di atas sehingga habis? berbaloi atau tidak suami melarang tindakan si isteri itu? keputusan yang merubah hidup suami, isteri dan juga anak-anaknya..
Anda isteri yang mahu meneruskan niat untuk membeli set menyusu Shaklee? tahniah saya ucapkan.. 

Susu Meriah Dengan Set Menyusu Shaklee
Anda ibu yang mahu berikan sesuatu yang terba…