Ibu-ibu Meroyan Alat Kendong Anak di Pasir Gudang

alhamdulillah..

Perjumpaan atau dalam istilah kami sessi meroyan akhir tahun Selat Tebrau Babywearers berjaya diadakan dengan jayanya di Pasir Gudang.. maktang yang baru menamatkan gelarannya itu turut join sama.. 

layan gambar sahaja lagi best

haruslah laga-laga hihi

royan makan.. semua sedap

salah seorang anak dara nie artis BAMS.. korang kenal?

gambar ramai-ramai. itu pun anda yang tak masuk. tak sempat

ku bermeitai

nampak!!! mak-mak meroyan hihi ramai kan?

makanan hihi

baby qisya tidur lena
abang muqri 'isi minyak'

saya berRingsling Nebula.. 
bakal berpindah milik.. 
ada yang berminat?
PM yea.. 
hahah sempat lagi..

yeahhh 
rindu nak berBackCarry
sedap betul

nak tengok lagi gambar-gambar aktiviti kami, boleh request untuk masuk ke group fb Selat Tebrau Babywearers.. tapi saya bagitahu awal-awal nie.. Group ni khas untuk warga Johor sahaja. Jangan Marah yea...

Dalam pukul 1120 kami terus bergegas balik.. mahu bersiap untuk program petang di Hotel Paragon.. Apa plak alat kendong yang akan saya pakai? Nantikan entry seterusnya..



No comments: