Aktiviti STB : Skudaian Gathering & Fun Ride

Sesi meroyan geng STB Skudai hahaha
Tarikh : 14 Februari 2015
Tempat : Pusat Equine UTM, Skudai

Gathering macam inilah peluang untuk kami-kami men'try' pelbagai jenis carier.. nak troubleshoot dari mereka-mereka yang pakar.. nak meraba-raba, nak laga-laga pipi ..haaa time nie lah

Biar gambar berbicara keroyanan kami hihi

bukan ibu-ibu sahaja yang minat wrap, ayah-ayah pun minat juga.. suami saya sedang membantu seorang ayah yang gigih untuk wrap 'anaknya'

saling membantu.. cantikkan wrap pink nie.. 
iolss punya hihi pavo seastar

iolsss siap dah wrap anak dara qisya.. so tengok kak Norlly sedang gigih nak bc anaknya

 iolss lagi.. wrap indajani.. milik orang lain hihi

 haaa tengok tue sampai dua orang cikgu yang membantu
yang bertudung coklat tue memang cikgu/otai dalam babywearing. 
kak Asha ( babywearing Educator) boleh dapatkan perkhidmatan beliau untuk belajar tentang babywearing secara sesi 1 to 1 
FB beliau : Asha Hashim

 meriah.. macam-macam jenis carier ada.. so ambil peluang nie untuk test pelbagai carier sebelum anda membuat pilihan untuk beli yang maner selesa dengan anda dan baby

ini mesti ada.. hihi sebelum bersurai.. 


belanja sekeping Cikpuan empunya blog (^_^)

 ibu busy meroyan wrap, papa layan anak-anak tengok kuda

dah tengok kuda mestilah naik kan.. baru best.. abg muq jek berani.. abg iqi penat katanya hihi




Gathering macam nie akan diadakan mengikut permintaan / perbincangan ahli STB.. bukan sahaja di Skudai, malah ada juga di Pasir Gudang, Pontian.. dan yang akan diadakan pada hujung bulan ini adalah di Mersing..

Nak join kami..? Boleh join di Group Fb STB -->Selat Tebrau Babywearers




Vitamin C Shaklee - 500mg Sustained Release

Sustained Release Vita-C Plus


  • membentuk kolegen 
  • memperbaiki sistem pendarahan
  • memperbaiki insomnia
  • peningkatan sistem imun
  • mencantikan kulit
  • mencegah kanser
  • mengekalkan kolestrol sihat


sebiji vitamin Shaklee hanya RM0.54 sahaja.. 

Perbezaan Vitamin C Plus Sustained Release Shaklee


" Sains pembebasan berterusan secara semulajadi " vitamin c telah direka oleh Shaklee. Setiap tablet vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah oren termasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 

Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin Shaklee ( di dalam jurang masa 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin c di dalam tubuh kita, melegakan imflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas

Manfaat Utama Vitamin C Plus Sustained Release Shaklee


  • Membentuk Kolegen - merangsang pembentukan kolegen. Kolegen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik
  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan vitamin c adalan penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar
  • Peningkatan Sistem Imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit,astma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selsema
  • Memerangi Kanser - Ia adalah satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mempu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita
  • Mencantikan Kulit - Ambil vitamin C setiap hari untuk kuli yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat
  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah berkaitan mental seperti keresahan
  • Mengekalkan Kolestrol Sihat - Ianya mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi 

Testimoni Vitamin C Plus Sustained Release Shaklee









Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

[Video] #ShakleeEffect : Wanita Hamil dan Berpantang

Wordless Wednesday katanya.. makanya jom lah kita santai-santai tonton kompilasi video #shakleeEffect wanita yang sedang hamil dan berpantang ini yang mana mungkin menjadi set pilihan yang bersesuaian dengan keperluan anda..  

1) Hamil.. Alasan untuk bermalas-malasan? Macamaner untuk pastikan badan kekal bertenaga? Wanita yang sedang hamil ini mendaki Candi Borobudur? Duduk kat tangga jek tue.. Cer tengok..




2) Masalah biasa yang dialami ketika hamil : anemia.. 



Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil - Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.

3) Hamil 9 bulan kemudian berpantang selama 44 hari.. Orang kata sakit bersalin masih boleh terima, tapi tempoh berpantang, sukarnya nak hadapi.. ngeri sangat.. apa yang ngeri tue..




Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

AGM Ke-2 Selat Tebrau Babywearers

Alhamdulillah.. 

7 Februari 2015 kami berjaya melaksanakan AGM kali kedua untuk Selat Tebrau Babywearers (STB) yang diadakan di Kolej Tun Razak, UTM Skudai.. STB adalah persatuan yang berdaftar dengan ROS.. jadi AGM ini adalah acara tahunan yang perlu diadakan. 

Alhamdulillah.. keahlian ahli berdaftar STB mencecah 200 orang dalam masa setahun selepas penubuhannya. dan ketika AGM ini diadakan, ahli berdaftar yang hadir lebih kurang 80 orang. 

Selat Tebrau Babywearers ini adalah sebuah persatuan ibu bapa yang kendong anak dalam bahasa pasarnya.. Persatuan yang KHAS untuk anak jati Johor atau mereka yang bekerja, menetap atau berkahwin dengan orang Johor. Asal ada bau-bau bacang dengan Johor boleh untuk menjadi ahli STB.. boleh 'add' group STB di FB.. akan ditapis dulu jika anda menepati syarat-syarat yang kami nyatakan, so akan diterima masuk..

STB sangat eksklusif.. eksklusif hanya untuk warga Johor.. sebab itulah kami menetapkan beberapa syarat.. jika anda kata kami 'kekwat', kami terima demi menjaga EKSKLUSIFnya STB ini.. saya tahu memang ramai orang yang mahu join STB sebab kami ada banyak program dan aktiviti saban minggu yang best-best. hihi 

ok, saya akan kongsikan lagi cerita STB dari masa ke semasa.. la nie layanlah sikit beberapa gambar AGM lepas


baca doa dulu.. suami saya hihi

 pengerusi bagi penggal pertama, Dr. Nyazirah sedang membuat pembentangan

cenderahati untuk ahli yang hadir

haaaa siap ada retis datang 
lagi.. siapa kenal??
pelakon BAMS

 meriah

 emak-emak meeting, anak dihiburkan dengan badut.. best katanya

alhamdulillah.. tersenarai .. AJK untuk tahun kedua..

AJK untuk penggal kedua

sebahagian ahli yg hadir.. ada yg dah balik dan kaum bapa jadi cameraman hihi

weolsss love babywearing


[Video] Parut Chicken Pox Hilang dan Kulit Lebih Cantik

Anda pernah kena chicken pox..? 
Sakitkan? Bukan sahaja sakit dan tidak selesa, 
 kesan lepas tue adalah parut yang ditinggalkan. 
Saya sendiri pernah kena chicken pox nie. lama dah kena. masa zaman sekolah rendah..
budak-budak lagi mana ada kisah muka cantik atau tidak.
hihi

tetapi cuba bayangkan parut chicken pox kita dapat masa sekarang nie.
nak keluar rumah segan
nak pergi kerja pun malu
nak berjalan-jalan keluar rumah pun rasa kurang selesa

Anda lihat gambar di bawah ini
parut chicken pox yang penuh di muka..




Macamaner beliau dapatkan kembali kulit muka yang lebih licin dan cantik
tonton video di bawah ini



Bukan cantik untuk dilihat orang luar sahaja
paling penting untuk kita kaun hawa ini adalah 
untuk cantik dan berseri di mata suami tercinta



Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

Musim Panas Melampau Di Malaysia : Boleh Membawa Maut?

Berita Utusan OnLine :


KUALA LUMPUR 21 Feb. – Musim panas ekstrem yang dijangka melanda negara minggu depan boleh memberi tekanan fizikal kepada tubuh badan dan kesihatan manusia termasuk menyebabkan kematian seperti strok haba.
Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, orang ramai harus mengambil langkah berjaga-jaga kerana cuaca kering dan berpanjangan bukan sahaja memberi kesan kepada ekosistem dan kawasan pertanian, tetapi membahayakan kesihatan.



“Perubahan iklim ini akan menjejaskan sumber bekalan air yang selamat lalu meningkatkan kes-kes bawaan air dan makanan serta cirit-birit. Penyakit berkaitan sistem pernafasan dan kardiovaskular juga meningkat.
“Kes penyakit denggi pula akan meningkat kerana masyarakat menyimpan air di dalam bekas simpanan yang tidak ditutup malah cuaca panas juga merangsang pembiakan nyamuk dan replikasi virus dalam nyamuk,” katanya kepada Mingguan Malaysia di sini hari ini.
Beliau mengulas laporan tentang negara ini dijangka bakal berdepan cuaca panas melampau bermula minggu depan sehingga awal April ini berikutan fenomena Ekuinoks yang menyebabkan matahari berada tepat di atas garisan khatulistiwa.
Tambah Dr. Noor Hisham, semua orang berisiko menjadi mangsa cuaca panas tetapi terdapat kumpulan yang lebih cenderung terkesan akibat perubahan iklim tersebut.
“Mereka yang terbabit dengan kegiatan aktiviti fizikal di luar seperti buruh, peladang, ahli sukan, tentera, polis dan lain-lain lebih berisiko kerana mereka terdedah kepada cuaca panas.
“Orang dewasa berusia 40 tahun ke atas mempunyai risiko 10 kali ganda berbanding mereka yang lebih muda. Kanak-kanak berusia lima tahun, penghidap penyakit sistem pernafasan, darah tinggi, jantung, kencing manis dan kelenjar tiroid juga antara kumpulan yang berisiko tinggi,” katanya.
Sementara itu, pakar kesihatan Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), Prof. Dr. Jegan Thanabalan berkata, cuaca panas melampau juga boleh menyebabkan strok haba yang boleh membawa maut khususnya kepada kanak-kanak dan orang tua.
“Masalah kekurangan air dalam badan adalah yang paling bahaya semasa cuaca kering dan panas kerana perubahan kandungan garam galian dalam badan boleh menyebabkan strok haba berlaku.
“Minum banyak air suam, air isotonik dan hadkan aktiviti luar yang terdedah kepada cuaca panas terik,” katanya.

Satu Rumah Satu Performance Drink


Manfaat Utama Performance Drink

  • Meningkatkan Daya Ketahanan Badan : memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat , menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh
  • Membekalkan Tenaga dan Daya Ketahanan Fizikal : Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian 
  • Mencegah Penyahhidratan : mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit dan kelihatan muda
  • Mengekalkan Paras Gula : Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot
  • Mudah Disediakan dan boleh diminum pada bila-bila masa

Siapa Yang Digalakkan Ambil Performance Drink

  • Atlet
  • Mereka yang berpuasa
  • sebelum dan selepas pembedahan
  • mereka yang tidur lewat malam
  • mereka yang sering keletihan 
  • penyahhidratan otot dan kulit
  • vagina yang kering
  • cirit birit dan hilang selera makan 
  • rendah paras gula 

 Cadangan Bancuhan Performance Drink 


1 liter air dicampur dengan 4 senduk Performance Drink <<-- resipi yang dikongsi dari kawan saya iaitu Dilla Jalil.. bancuhan yang sedap ketika mereka minum Performance Drink nie ketika berada di US tahun lepas. 

Bancuhan di tambah ais atau simpan di dalam peti sejuk. Enak dan segar nikmatinya ketika bancuhan sejuk. 

Tips Penting Performance Drink


Simpan bekas Performance Drink yang telah dibuka di dalam peti ais. Elakkannya dari terdedah yang akan menyebabkan serbuk Performance Drink menjadi keras. 

ini resipi kegemaran saya.. bancuhan 3 gabungan hebat iaitu Performance Drink, ESP dan Meal Shake


Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

Wordless Wednesday : Obesiti

Malaysia Negara Tertinggi Obesiti?



 

Jadi, apa langkah yang anda ambil untuk tidak menjadi penyumbang kepada golongan yang obesiti?


Shaklee Ubah Wajah Saya??

Alhamdulillah
hari ini, 10 Februari 2011 genap 4 tahun saya menjadi ahli Shaklee..
menjadi seorang pengguna dulu kemudian baru menjadi ahli..
Bermakna saya sudah menjadi pengguna produk Shaklee empat tahun lebih

#shakleeEffect saya..

dari segi kesihatan, alhamdulillah
Allah berikan saya nikmat kesihatan yang baik
Batuk selsema demam tue biasalah
Penghapus dosa-dosa kecil 

Bukan bermakna bila saya consume vitamin Shaklee betul-betul menjamin saya sihat
Sihat sakit lemah kuat itu semua dari Allah.. Nikmat yang dia berkehendak samada nak beri atau tidak

Dientry ini juga, saya kongsikan perubahan yang nyata.. boleh nampak..




gambar masa anak dara, anak satu dan yg terkini anak tiga.
.
mula consume vitamin shaklee ketika anak pertama umur 7bulan.. google-google cari vitamin utk ibu yg sedang menyusukan anak.. tahu diri sendiri makan tidak mengikut diet harian yang seimbang.. demi anak, mahukan yang terbaik untuk anak, saya mencari supplement yang sesuai.. saya tidak mencari 'ubat tambah susu atau vitamin banyakkan susu'..apa yang saya cari adalah vitamin untuk kesihatan ibu menyusu
.
vitamin yg memula saya ambil adalah #b_complex #vitaminc #vitalea #alfalfa .. 4 nie antara vitamin asas set menyusu shaklee.. 4 vitamin nie jugalah yg saya consume sampai sekarang.. sekarang dah lebih 10 vitamin shaklee saya ambil .. bukan bermakna 10 jenis vitamin saya amik setiap hari. ikut keperluan ikut jadualnya..
.
dulu.. bedak bukan main tebal tepek.. lepas tue bercapuk-capuk.. haha alhamdulillah sekarang.. pakai gak krim safi (mmg dr zaman sekolah), dan compact powder tapi tipis jek. parut jerawat (yg tetiba dia nak muncul, jarang naik jerawat) cepat gak parut hilang.. 
.
sebelum keluar rumah tetap berbedak tipis gak, kemudian bila bersolat diluar, selalunya tidak akan berbedak semula. saya yakin.. kalau tidak dulu mesti dah berbedak semula hihihi
.
saya yakin dan pasti, ibu-ibu yg asalnya consume set menyusu akan dapat rasa kesan-kesan lain..
.
minimum 4 vitamin asas tue jika diambil dengan konsisten, insyaAllah anda akan dpt rasa #shakleeEffect anda sendiri.
.
masa gali-gali gambar zaman anak dara tue, tergelak jek.. berseloroh dgn hasben, " mujur ada gak org nak kat kiter walau muka tak semegah maner"

Pesan saya, apa pun anda ambil perlu istiqomah.. insyaAllah anda akan nampak kesannya



Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

Magnesium Membantu Masalah Sembelit

Apa Kaitan Magnesium dan Sembelit?


Kurang Selesa Bila Sembelit.. Sakitnya


Sembelit satu keadaan dimana anda sukar untuk membuang air besar. Kurang membuang air besar samada dari segi kekerapan atau pembuangan najis yang sedikit dan keras akibat pengurangan pergerakan usus.

Kurang makan sayur, buah-buahan, kurang minum air dan makanan yang tidak dihadam dengan baik antara punca-punca sembelit.

Ubat atau vitamin yang sesuai untuk masalah sembelit adalah yang mengandungi magnesium

Apa kaitan Magnesium dengan Sembelit?

Magnesium meningkatkan kandungan air dalam usus yang membantu proses peristalsis (pergerakan berombak terutamanya pada salur makanan akibat pengecutan dan pengenduran otot secara berturut-turut). Peristalsis juga menolak makanan ke perut.

Tindakbalas ini berlaku melalui dua mekanisma yang berbeza
  1. Magnesium merehatkan otot dalam usus- membantu memberikan kesan lebih lembut yang mengurangkan sembelit 
  2. Macnesium menarik air - ia meningkatkan kandungan air dalam usus yang membantu melembutkan najis, membolehkan usus berfungsi dengan baik dan seterusnya menghindar masalah sembelit

Cadangan Vitamin : Ostematrix Shaklee


kalsium shaklee

Ostematrix adalah pil kalsium yang lengkap dengan Vitamin D dan Magnesium

Magnesium - Ini adalah ion positif no.2 penting di dalam tubuh kita. Ianya menggalakkan komposisi tulang dan rawan. Membantu sistem saraf, mengaktifkan enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga, pengecutan saraf dan otot, menstabilkan denyutan tidak sekata pesakit jantung, memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus; menghalang endapan kalsium; melarut dan mengurangkan formasi batu karang atau batu hempedu. Ianya juga penting untuk mereka yang mempunyai masalah fluktuasi glukos

Tablet yang "easy to swallow"



Testimoni Ostematrix Shaklee


TAHUKAH ANDA ; kurang kalsium juga adalah salah satu punca sembelit.


Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com

100 tahun Multivitamin Terbaik Dunia

Vita-Lea Iron Formula



saya ambil multivitamin ini hampir setiap hari. saya bangga bila tahu bahawa vitamin yang saya telan ini telah berusia 100 tahun.. satu jenama yang mampu bertahan selama ini pastinya ia HEBAT


Multivitamin pertama pada tahun 1915

dari cecair kepada tablet 

MANFAAT UTAMA VITA-LEA SHAKLEE


  • Penambahan Tenaga Segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian
  • Pelengkap Nutrisi - Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegeterian) dan anemia
  • Keupayaan sistem Produktif - Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar
  • Metabolisme - sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan 
  • Elemen Penting pada Sel tubuh - menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tirod
  • Melindungi organ - melindungi fungsi buah pinggang , jantung dan hati

Ada untuk anda, pasti ada untuk anak anda juga

multivitamin - vitalea shaklee

Vitalea Iron Formula untuk dewasa
Vitalea For Children untuk kanak-kanak


Baca juga PROMOSI - untuk mengetahui produk dengan harga promosi dari Shaklee



Saya adalah pengedar sah Shaklee .. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Nur Salwa Ishak

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 854112 ]
♥ Contact No | WhatsApp :012 711 1260
♥ Emel : honeywawa85@gmail.com
♥ Laman web: nursalwa.com