Aktiviti STB : Skudaian Gathering & Fun Ride

Sesi meroyan geng STB Skudai hahaha
Tarikh : 14 Februari 2015
Tempat : Pusat Equine UTM, Skudai

Gathering macam inilah peluang untuk kami-kami men'try' pelbagai jenis carier.. nak troubleshoot dari mereka-mereka yang pakar.. nak meraba-raba, nak laga-laga pipi ..haaa time nie lah

Biar gambar berbicara keroyanan kami hihi

bukan ibu-ibu sahaja yang minat wrap, ayah-ayah pun minat juga.. suami saya sedang membantu seorang ayah yang gigih untuk wrap 'anaknya'

saling membantu.. cantikkan wrap pink nie.. 
iolss punya hihi pavo seastar

iolsss siap dah wrap anak dara qisya.. so tengok kak Norlly sedang gigih nak bc anaknya

 iolss lagi.. wrap indajani.. milik orang lain hihi

 haaa tengok tue sampai dua orang cikgu yang membantu
yang bertudung coklat tue memang cikgu/otai dalam babywearing. 
kak Asha ( babywearing Educator) boleh dapatkan perkhidmatan beliau untuk belajar tentang babywearing secara sesi 1 to 1 
FB beliau : Asha Hashim

 meriah.. macam-macam jenis carier ada.. so ambil peluang nie untuk test pelbagai carier sebelum anda membuat pilihan untuk beli yang maner selesa dengan anda dan baby

ini mesti ada.. hihi sebelum bersurai.. 


belanja sekeping Cikpuan empunya blog (^_^)

 ibu busy meroyan wrap, papa layan anak-anak tengok kuda

dah tengok kuda mestilah naik kan.. baru best.. abg muq jek berani.. abg iqi penat katanya hihi




Gathering macam nie akan diadakan mengikut permintaan / perbincangan ahli STB.. bukan sahaja di Skudai, malah ada juga di Pasir Gudang, Pontian.. dan yang akan diadakan pada hujung bulan ini adalah di Mersing..

Nak join kami..? Boleh join di Group Fb STB -->Selat Tebrau Babywearers




No comments: